Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацький склад «Баранинців» завершує перше коло на мажорній ноті
23:26
Юнацький склад «Баранинців» завершує перше коло на мажорній ноті
Підопічним Рудольфа Балажинця вдалось обіграти непоступливі перечинські «Карпати».

Юнацький склад «Баранинців» завершує перше коло на мажорній ноті Першими з центру розводили гості. Вони ж і першими створили небезпечний момент. На 5-й хвилині Гряділь, після пасу з глибини поля, вийшов на побачення з голкіпером? але не зміг його переграти.
Перечинські юнаки з відповіддю не забарились. Кучерявий гостро пробивав з 18-ти метрів, але м’яч пройшов біля стійки у лічених сантиметрах.

Після активних стартових хвилин у виконанні обох команд гра заспокоїлась і дедалі частіше проходила в центрі поля. Такий футбол відверто змушував вболівальників сумувати. Але на 17-й хвилині вони таки мали змогу насолодитись чудовим голом. Пайдич забиває потужним ударом зі штрафного, тим самим відкриває рахунок в цій зустрічі – 0:1.

Надалі господарі намагались взяти гру під контроль і диктувати свої умови. І це в них досить непогано виходило, але без загострень біля воріт суперника.

На 25-й хвилині Мармор подавав з лівого краю але ніхто з партнерів не відгукнувся на цю передачу. Відразу в наступній атаці, знову Мармор прострілював в штрафну суперника але і цього разу юнакам «Баранинців» не щастить, захист господарів зіграв надійно.

Згодом вже перечинці розгортали позиційний наступ але після удару Лаб’яка свою команду рятує Марко, перевівши м’яч на кутовий. Подача з кута поля у виконанні домашнього колективу бажаного результату не принесла. Підопічні Кузнецова все частіше опинялись біля воріт суперника і це супроводжувалось створенням гострих моментів.

Перша половини гри у виконанні обох колективів не виправдала сподівань глядачів. Можливо цьому причиною стала шалена спека, що не спадала на протязі всього поєдинку.

В другому таймі команди показали рівну гру, але дещо більше пощастило гостям.Відразу в дебюті другої половини гри господарі створили хороший шанс для взяття  воріт, але після удару від Лешанича з 18-ти метрів, м’яч не влучає у ціль.

Відповідь від гостей довелось чекати до 42-ї хвилини, як виявилось не даремно. Знову штрафний, знову з 18-ти метрів, і знову гол. Тільки цього разу результативним пострілом відмітився Павлик.

На 50-й хвилині перечинські юнаки загрожували воротам гостей. Після хорошої передачі, Зизич вийшов на ударну позицію, але удару Станіслава з 19-ти метрів забракло точності. Відразу в наступній атаці гостям знову вдалось забити. Мармор відкинув на Павлика, Герман обігравши свого опонента, потужно пробиває в дальню дев’ятку, без шансів для голкіпера – 0:3.

На 60-й хвилині Федака загрожував воротам господарів. Крістіан після того як обіграв двох захисників опинився на ударній позиції, але його постріл з 20-ти метрів у карколомному стрибку парирує Канда. Останні десять хвилин цього поєдинку активніше провели господарі. На 65-й хвилині, Король розібравшись з опонентом пробивав з 20-ти метрів, але м’яч пройшов повз ворота.

Можна ще згадати удар Лаб’яка з 18-ти метрі, але влучити у ціль йому не вдалось. На 70-й хвилині Ковальчук вривався в карний майданчик гостей, після чого був збитий захисником. Рефері вказує на одинадцятиметрову позначку. Вирок впевнено реалізував Король.

Команди продемонстрували рівну гру з великою кількістю небезпечних моментів, що не могло не потішити глядачів. Але все ж таки десь більше пощастило гостям. Отже, перше коло завершено і обидва колективи відправляються на заслужений відпочинок.
 
 
Арбітри: Лофинець В., Ліб К., Гога О.
Делегат – Жига Г.М. 
 
м. Перечин, стадіон «Карпати», глядачів 50
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Баранинці» 1:3
 
Голи: Король, 70 - Пайдич, 17, Павлик, 42, 53.
 
Карпати: Канда Еллі, Микита Віталій, Король Ярослав, Корпанець Євген, Макар Богдан, Холташич Ростислав, Зизич Станіслав, Лаб’як Юрій, Лешанич Віталій, Іванчо Микола, Кучерявий Віталій
Запасні: Ковтун Олександр, Ковальчук Володимир, Пешко Михайло.
Тренер – Кузнецов Валерій
 
Баранинці: Марко Констянтин, Павлик Герман, Вайда Руслан, Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Шкірта Іван, Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло, Шовш Михайло, Пайдич Йосип, Зубанич Данило.
Запасні:Товтин Юрій,Левченко Дмитро,Семйон Владислав,Мармор Едвін, Чорнак Олександр, Малило Віталій.
Тренер – Рудольф Балажинець
 
Попередження:Гряділь, 32, Федака, 58 – Корпанець, 46.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 796 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: