Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацький склад "Баранинців" переграє однолітків з Верхнього Коропця
22:01
Юнацький склад "Баранинців" переграє однолітків з Верхнього Коропця
Підопічні Балажинця не мали проблем з "Карпатами" Верхній Коропець.

Юнацький склад Відразу з перших хвилин стало зрозуміло, що спека, яка стояла протягом всього поєдинку, вплине на гру обох колективів. Так і сталось. Першу десятихвилинку команди провели вивчаючи одне одного.
Гості декілька разів загрожували воротам суперника, але безрезультатно. Господарі в свою чергу пе
ревіряли пильність Галушки дальніми пострілами.

На 15-й хвилині баранинські юнаки відкривають рахунок у зустрічі, але через те, що головний арбітр зустрічі зафіксував напад на голкіпера, гол було не зараховано.

Але довго радіти господарям  не довелось. Павлик перехопив м’яч в центрі поля, відпасував на Гряділя, той обігравши двох захисників увірвався в штрафну і прострілив, де вільний Павлик забиває вже в порожні ворота – 0:1.

За декілька хвилин Вогар пройшов у штрафну, віддав на Янца, але Михайло влучив у голкіпера і м’яч вийшов на кутовий. Згодом, після розіграшу штрафного, «Баранинці» могли подвоювати перевагу, але Янцо та Федака не порозумілись між собою і небезпечний момент втрачено.

Пропустивши, підопічні Решка побігли відігруватись і створили декілька небезпечних моментів. Так Барта пробивав з дальньої відстані, але повз ворота. На 32-й хвилині, все той же Барта зрівнює рахунок у зустрічі. Ващинець увірвався у штрафну, виконав простріл, де Барта завершує атаку голом – 1:1.

Останні хвилини першого тайму команди вже просто догравали.

Тайм другий кардинально відрізнявся від першого. Гості захопили тотальний контроль над перебігом поєдинку, час від часу створюючи гольові нагоди. На 43-й хвилині підопічні Балажинця знову забивають. Дьордяй подав у штрафну, Єршов продовжив і Шовш, скориставшись метушнею у карному суперника, проштовхує круглого повз голкіпера.

На цьому гості не планували зупинятись і втратили декілька хороших можливостей. Шкірта завдавав удару зі штрафного, але вище воріт.

Згодом Гряділь отримав передачу на підступах до штрафної, але затягнув з ударом і гольову нагоду втрачено. За декілька хвилин, той же Гряділь знову втратив хорошу можливість аби відзначитись. Після подачі в штрафну Олександр намагався завершити атаку в один дотик, але не вийшло.

Юнаки з Коропця, в свою чергу шукали щастя на грі у контратаках, але захист гостей грав надійно. На 59-й хвилині Данкулинець відпасував на Гряділя і той обвідним ударом, з-за меж штрафної, влучає у дальню дев’ятку.

Остання десятихвилинка проходила у розміреному темпі і гострі моменти майже не виникали.
 

Арбітри: Дребужан С., Федак В., Кочетов В.
Делегат – Варга Ф.З.
 
с. Лалово, глядачів 50.
 
ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Баранинці» 1:3
 
Голи: Барта 32 – Павлик 23, Шовш 43, Гряділь 59.

Карпати: Ціптак Юрій, Орос Сергій, Фера Владислав, Сидор Сергій, Машіка Василь, Пфайфер Едуард, Вірзбицький Віктор, Луцьо Іван, Вашинець Василь, Барта Роберт, Юрик Роман.
Запасні: Лопіт Олег, Гунгредер Крістіан, Шух Василь.
Тренер – Решко Мирослав
 
Баранинці: Галушка Василь, Гряділь Олександр, Павлик Герман, Зубанич Данило, Федака Крістіан, Вогар Василь, Левченко Дмитро, Уста Станіслав, Шовш Михайло, Шкірта Іван, Вайда Руслан.
Запасні: Данкулинець Михайло, Янцо Михайло, Дьордяй Давид, Пайдич Йосип, Мармор Едвін, Єршов Олександр.
Тренер – Рудольф Балажинець
 
Попередження: Павлик 60.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 822 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: