Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Авангарда» здобули вольову звитягу над одним із лідерів
14:10
Юнаки «Авангарда» здобули вольову звитягу над одним із лідерів
Про одне з ключових юнацьких протистоянь Східної зони читайте далі.

Юнаки «Авангарда» здобули вольову звитягу над одним із лідерів Головна увага шанувальників юнацького футболу минулої суботи була прикута до стадіону в Дубовому, де зустрічались два фаворити змагань. Прямий конкурент дубівців та ізянців «Говерла» приїхала в неприступну Тересву, де й провела свій  другий за рейтингом матч дня проти місцевого «Авнгарда».

Господарі мали дуже хорошу нагоду забити уже на 5-й хвилині, коли вони розіграли швидку атаку по центру за участю Шемета, Неболи та Василя Габорця й останній пробивав під дальню праву стійку. Андріюк у падінні кінчиками пальців зачепив м’яч, зробивши супер-сейв, і м’яч після цього оминув стійку в лічених сантиметрах.
Господарі не зупинялись і через дев’ять хвилин понеслись в атаку лівим флангом і заробили право на штрафний удар. Навісну передачу з цього стандарту влучним ударом головою з семи метрів завершив Якоб. Воротар відбив і захисники винесли, та недалеко й другим темпом із правого краю штрафного майданчика з 16-ти метрів у ближній кут влучно пробив партнер Роберта, та Андріюк знову вдало обрав позицію й зреагував.

Далі гостям вдалося відсунути гру від свого штрафного майданчика й на 20-й хвилині вони також мали нагоду відкрити рахунок за наслідками швидкої контратаки правим флангом зі зміщенням до центру. На її завершенні Демедюк влучно пробив без шансів для Бабича, якому допомогла тільки поперечина, від якої м’яч вилетів у поле. Нападник у розпачі схопився за голову.

Початок другого тайму знову пройшов за територіальної переваги підопічних Габорця, які в одній з масованих позиційних атак правим флангом зі зміщенням до центру вивели на хорошу ударну позицію Якоба і Роберт вколотив м’яч у сітку, привівши цим глядачів на трибунах у захоплення – 1:0. Доречі, Якоб після трьох років в СДЮСШОР Ужгород, зараз виступає за стрийську "Скалу" в чемпіонаті ДЮФЛУ

Надалі все було в волі Божій. А Всевишній дав з неба таку зливу, що арбітр був змушений трохи призупинити гру. Його можна зрозуміти. Гравці не гуси, щоб плескатись у дощі, при якому на полі не було видно нічого за тридцять метрів. Після поновлення матчу футболістам було важко встояти на ногах, тому цей відрізок запам’ятався численними падіннями на землю без контактів й після зіткнень із опонентами. Долаючи стихію м’яч трохи більше тримали червоно-сині, що відбувалось за рахунок довгої лавки запасних, яку Василь Габорець поступово довів до мінімуму. 

Не дивно, що саме в місцевої команди все ж був шанс подвоїти рахунок на останній 70-й хвилині, коли за наслідками атаки по центру Шпілка заробив штрафний в 38-ми метрах і сам влучно пробив із цього стандарту. Андріюк відбив, та на добивання підбіг Шемет, який міг розстрілювати ворота із вбивчої позиції. Голкіпер вчасно підвівся й у падінні забрав м’яч із ноги від нападника, зберігши мінімальну поразку своєї команди.

Горянам доведеться нелегко й у наступному турі, коли вони поміряються силами у виїзному дербі в Рахові з однолітками «Карпат». У «Авангарда» буде хороша нагода продовжити до трьох матчів свою безпрограшну серію у гостьовому конкурентному двобої з клубом «імені Івана Яремчука».    
 
Арбітр – Крістіан Ліб
Асистенти – Олександр та Віталій Лофинець
Делегат ФФЗ – Степан Біров
 
смт Тересва, стадіон «Авангард-арена», + 20 градусів, хмарно, дощ, часом сильна злива, 150 глядачів
 
«Авангард» Тересва – «Говерла» Ясіня – 1:0

Голи: Якоб, 37.

«Авангард»: Крістіан Бабич, Дмитро Ляшко, Ростислав Неймет, Роман Гереч, Михайло Довгуник, Василь Шемет, Василь Шпілка, Віталій Небола, Микола Марина, Роберт Якоб, Василь Габорець.
Запасні: Сергій Продан, Дамуц Біланич, Марко Зомборі, Василь Онуфрій, Віталій Сошніков, Михайло Кубарич, Мирослав Габорець, Василь Сошніков, Михайло Левко.
Тренер – Василь Габорець.

«Говерла»: Михайло Андріюк, Андрій Лендєл, Роман Андрухович, Антон Візавер, Олександр Фріндт, Степан Баволар, Михайло Которажук, Іван Ковбаснюк, Олександр Грабовський, Денис Рещук, Степан-Сергій Демедюк.  
Запасні: Андрій Огородник, Василь Сергійчук.
Тренер – Дмитро Климпотюк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 753 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: