Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Баранинців не мали проблем з однолітками з Ракошина
09:34
Юнаки Баранинців не мали проблем з однолітками з Ракошина
Впевнена гра підопічних Балажинця дозволила їм заробити важливі очки.

Юнаки Баранинців не мали проблем з однолітками з Ракошина Поєдинок між цими командами обіцяв бути  цікавим для вболівальників. І команди  взялись доводити це одразу з перших хвилин.

Вже на 4-й хвилині, Гряділь проривався до воріт суперника, але не зміг завдати удару і небезпечний момент втрачено. Надалі господарі все більше і більше контролювали гру і це виливалось у гострі моменти біля воріт суперника.

На 12-й хвилині Гряділь пройшов правим краєм, подав в карний гостей, де Мармор з кількох метрів не зміг, як слід, пробити по воротам. Господарі будували свої атаки переважно через правий фланг. Активний Федака своїми діями раз по раз змушував оборону суперника помилятись.

На 18-й хвилині підопічним Морщука все ж вдалось створити небезпечний момент біля воріт суперника. Андрейко пробивав з дальньої відстані, але Марко на місці.

На 20-й хвилині господарі подавали з кута поля. Після подачі на дальній стійці головою пробивав Гряділь, але удар вийшов заслабким і воротар без проблем впорався з ним.

Якщо господарі впевнено вели гру і створювали гостроту біля воріт свої опонентів, то гості шукали щастя на грі в контратаках, але захист Баранинців діяв надійно. Надалі гра проходила під тотальним контролем підопічних Балажинця, але без загострень.

На 34-й хвилині Данкулинець пробивав з 18-ти метрів, але неточно. Друга половина гри вийшла результативнішою ніж перша.

На 41-й хвилині захист гостей дав збій і цим скористався Данкулинець. Після подачі в карний суперника з лівого краю, Михайло переграє свого опонента у верховій дуелі і тим самим виводить свою команду вперед.

Такий розвиток подій не влаштовував гостей і вони створили декілька гострих моментів. Андрейко, пасами з глибини, запускав у відрив своїх нападників, але захист господарів кожного разу відводив загрозу.

На 48-й хвилині Гряділь виходив на побачення з голкіпером, але удар Олександра з гострого кута пройшов повз ворота. На 54-й хвилині Шкірта завдавав потужного удару з 18-ти метрі, але повз ворота. Через декілька хвилин Іван знову пробивав з тієї ж позиції, але влучити в ціль не зумів.

60-та хвилина стала результативною для господарів. Гряділь, скориставшись помилкою захисників, з 16-ти метрів перекидує м’яч через голкіпера, який необачно покинув свої володіння, і круглий опускається вже в порожні ворота.

На 65-й хвилині підопічні Балажинця знову вразили ворота суперника. Данкулинець на підступах до штрафної обіграв захисника і точно пробив у дальню дев’ятку, рахунок стає 3:0.

Під кінець зустрічі господарі ще двічі могли розписатись у воротах суперника, але в першому моменті удар Гряділя з 15-ти метрів вийшов неточним, а в другому Вайда виводив Федаку на рандеву з голкіпером, але віддав засильно і захисники встигли відвести загрозу від своїх воріт.

Поєдинок вийшов цікавим та захоплюючим, господарі своїми діями на полі змушували вболівальників підніматись зі своїх місць. Чергова перемога підопічних Балажинця дозволяє їм втрутитисьу боротьбу за лідерство, а команда з Ракошина опускається на 9-ту сходинку, пропускаючи вперед «В. Березний» та чопський «Локомотив».
 
 
Арбітри: Валерій Шкура
Асистенти: Роман Сенишин, Яна Сащина
Делегат – Віктор Шварц
.
с. Баранинці, глядачів 250
 
ФК «Баранинці» – ФК «Ракошино» 2:3

Голи: Данкулинець, 41, 65, Гряділь, 60.

Баранинці: Марко Констянтин, Єршов Олександр, Левченко Дмитро (Зубанич Данило, 63), Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Шкірта Іван (Вайда Руслан, 60), Мармор Едвін, Пайдич Йосип , Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло.
Запасні: Товтин Юрій, Силаков Василь.
Тренер – Рудольф Балажинець

Ракошино: Гегедош Артур, Ковбин Василь, Ваш Андрій, Ремета Ілля, Лазар Олександр, Лендел Іван, Пеца Вадим (Бегула Олександр, 65), Кузьма Саболч, Машіка Василь (Гартл Віталій, 48), Макусій Назар (Мазютинець Мирослав, 67), Андрейко Владислав.
Запасні: Деркач Василь, Лендєл Василь, Савчинець Богдан, Глуханич Ярослав.
Тренер – Морщук Артур
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 822 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: