Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Баранинців сильніші за команду з Великого Березного
07:37
Юнаки Баранинців сильніші за команду з Великого Березного
Підопічні Балажинця в рідних стінах обіграли однолітків з Великого Березного.

Юнаки Баранинців сильніші за команду з Великого Березного Баранинці розпочали гру як належить господарям. Одразу взяли м’яч під контроль і не давали супернику можливості бодай щось створити біля своїх воріт. Так на 10-й хвилині Данкулинець пройшов лівим флангом і прострілював в штрафну, але передачу заблокували захисники. Гості потроху створювали свої небезпечні моменти. На 15-й хвилині, після подачі кутового, нападник Березного завдавав удару з 15-ти метрів, але Силаков без проблем впорався з ударом. Надалі ініціативою володіли господарі, а футболісти з Березного старались будувати свою гру на контратаках.

Весь перший тайм у підопічних Балажинця активно діяв лівий фланг. Данкулинець раз по раз втікав від своїх суперників, але на завершальному етапі у Михайла не виходило загострити гру. В одному з епізодів господарі заробили право на небезпечний штрафний з 17-ти метрів. Після розіграшу, пробивав той таки Данкулинець, але не точно.

На 21-й хвилині господарі відкрили рахунок. Після подачі з кута поля м’яч вибили захисники, але на підступах до штрафної круглого підібрав Шовш і відпасував на Гряділя і той одним дотиком переправляє шкіряного у ворота. 1:0.

Після цього господарі заволоділи тотальною перевагою. Янцо пробивав з 16-ти метрів, але зависоко. В аналогічному моменті не зміг забити Шкірта.

На 30-й хвилині гри, Шкірта розрізною передачею виводить Янца на рандеву з голкіпером, але Михайло не зміг його переграти. Гості старались атакувати, але захист господарів грав надійно.

На 32-й хвилині Баранинцям вдалось збільшити свою перевагу. Після подачі з кутового Єршов на ближній стійці під корегував політ м’яча, який зачепивши захисника залітає в сітку воріт.  Надалі господарі провели ще декілька потенційно небезпечних атак і головний арбітр зустрічі сигналізував про кінець першого тайму. 

Загалом, перша половина пройшла під абсолютним контролем господарів. Тайм другий обіцяв бути куди цікавішим, ніж перший.

На 39-й хвилині Пловайко пробивав з дальньої дистанції, але Силаков рятує свою команду. З часом гра дедалі більше переміщалась в центр поля.

На 48-й хвилині гри підопічні Шевченка заробили право на небезпечний штрафний, але з ударом Пловайка без проблем впорався Силаков.

Відповідь господарів була набагато небезпечнішою. Мармор обіграв опонента на лівому фланзі і віддав в цент під удар Данкулинцю та удар Михайла, з 12-ти метрів, пройшов значно вище воріт. Після цього господарі відчули впевненість і могли декілька разів збільшувати свою перевагу.

На 63-й хвилині, Гряділь втратив хорошу можливість вивести свою команду вперед. Данкулинець пройшов лівим краєм, після чого відпасував на Олександра і той пробивав у ближній кут, але влучає в стійку, відбившись від якої м’яч знову потрапляє до Гряділя, другий удар нападника заблокували захисники.

Надалі гра заспокоїлась і небезпечних моментів у команд не виникало. Поки на останній хвилині Березний не забив. Після удару зі штрафного, голкіпер господарів відбиває перед собою м’яч і першим на добиванні опиняється Куренський, який зводить до мінімуму перевагу суперника. На цьому рефері дає свисток про завершення гри.

Команда господарів показавши впевнену гру перемагає однолітків з Березного.
 
 
Арбітри: Печунка В., Мучичка І., Граб І.
Делегат – Плеханов А.М.
 
с.Баранинці, глядачів 150
 
ФК «Баранинці» – ФК «Березний» 2:1
 
Голи: Гряділь, 21, Пловайко, 34 (автогол) – Куренський, 70.
 
Березний: Миньо Михайло, Шпілька Володимир, Мордованець Віктор, Пловайко Віктор, Вогар Василь, Пекар Євген (Куренський Олександр 70), Цифра Юрій, Сабов Владислав, Кирлик Василь, Бабич Іван (Вудмаска Богдан 36), Ковтан Сергій.
Запасні: Рогач Віталій, Редорка Мар’ян, Мастяк Антон, Личаченко Олександр, Перебзяк Юрій.
Тренер – Шевченко Віктор

Баранинці: Силаков Василь (Товтин Юрій 67), Шовш Михайло, Єршов Олександр, Семйон Владислав (Гіді Володимир 32), Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Шкірта Іван, Янцо Михайло, Пайдич Йосип (Мармор Едвін 62), Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло.
Запасні: Малило Віталій, Вайда Руслан, Зубанич Данило, Чорнак Олександр, Попович Олег.
Тренер – Рудольф Балажинець

Попередження: Левченко 59.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 943 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: