Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Баранинців здобувають три пункти
12:23
Юнаки Баранинців здобувають три пункти
В п’ятому турі юнацької першості, Баранинці зустрічались із однолітками з Нижнього Коропця.

Юнаки Баранинців здобувають три пункти За відсутності  Рудольфа Балажинця командою керував його молодий помічник Володимир Кутканич. І зі своїми обов’язками молодий коуч впорався на відмінно.

Перший тайм починався під супровід дощу, що не дозволило командам продемонструвати весь свій технічний арсенал. Активніше розпочали гості і відразу ж створили небезпечний момент біля воріт суперника, нападник пробивав з 16-ти метрів? але голкіпер на місці. Після стартового штурму гості трохи заспокоїлись і дозволили господарям провести небезпечну атаку. Данкулинець пройшовши правим краєм змістився в центр і пробивав в дальній кут але повз ворота. Після цього Гряділь прорвався в карний гостей, прострілив, та партнери не змогли завершити.

На 18-й хвилині Попович накрутив опонента на підступах до штрафної суперника, після чого був жорстко збитий захисником. Розіграш штрафного голом не завершився. Далі підопічні  Кіштулинця все частіше і частіше навідувались до чужих воріт, але захист господарів грав надійно. Біля протилежних воріт моментів майже не виникало.

На 26-й  хвилині футболістам з Нижнього Коропця вдається забити, але боковий арбітр фіксує у нападника положення поза грою. Баранинські юнаки шукали щастя на грі в контратаках, раз по раз передавали м’яч Гряділю, щоб той відривався від захисників, але воротар гостей грав досить високо і переривав довгі передачі.

Баранинці огризнулися ударом Пайдича з 19-ти метрів, але Ничкало на місці. На 30-й хвилині гості розгорнули хорошу атаку, яка завершувалась ударом з 16-ти метрів, але Силаков виручає свою команду перевівши м’яч на кутовий.

В другому таймі ми побачили кардинально іншу гру. Юнаки Баранинців більше атакували і на 36-й хвилині домоглись свого. Данкулинець розрізним пасом знайшов Гряділя, після чого Олександр прокинув повз голкіпера і забивав вже в порожні ворота. 1:0.

Такий розвиток подій не задовольняв гостей, адже вони розраховували на перемогу.  Вони дедалі частіше створювали гострі моменти біля воріт господарів. Так на 43-й хвилині гості заробили право на небезпечний штрафний. Маринець підступно пробивав, але голкіпер з труднощами врятував свою команду.  Господарі, в свою чергу, атакували невеликими  силами. Гряділь та Мармор раз пораз проривались, але їхні подачі не змогли втілити в гол партнери по команді.

На 55-й хвилині Баранинці заробили право на удар з одинадцятиметрової позначки. Виконувати удар взявся Пайдич, але удар Йосипа пройшов в лічених сантиметрах від стійки.

На 57-й хвилині стався прикрий випадок для гостей, Орос отримав другу жовту картку за фол в центрі поля і покинув поле. Після цього гості трохи перебудували свою гру і створили два небезпечних моменти. Після подачі в карну зону суперника нападник Коропця виходив на побачення з голкіпером, але останній намагаючись забрати м’яч послизнувся і збив нападника, але рефері пенальті не ставить. Ще один небезпечний момент виник після розіграшу штрафного і серії рикошетів нападник гостей пробивав з 16-ти метрів, але Шовш виносить круглого з порожніх воріт.

 Надалі атакували виключно підопічні Кутканича. Мармор часто проходив своїх опонентів на лівому фланзі атаки, але до удару справа не доходила.

На 62-й хвилині Данкулинець пробивав з близької відстані, але голкіпер на висоті.  Відруза за хвилину подачу з правого флангу на дальній стійці не зміг завершити Мармор. 

Під кінець гри господарі ще раз святкували взяття воріт суперника. Гряділь пройшов правим краєм, увірвався у штрафну, де був збитий захисником. Арбітр без роздумів ставить пенальті. Вирок впевнено реалізував Шовш.

В непростій боротьбі юнаки Баранинців здобувають три пункти і з впевненістю можуть підходити до наступного поєдинку.
 
 
Арбітри: Лофинець В., Ліб К., Гога О.
Делегат – Шитєв Й.Л.

с.Баранинці, глядачів 100

ФК «Баранинці» – ФК «Н. Коропець» 2:0

Голи: Гряділь, 36, Шовш, 69 (пен.).
 
Н. Коропець: Ничкало Володимир, Тарахонич Анатолій, Шеффер Віталій, Маринець Артур, Грибенюк Владислав, Горки Михайло, Бєлан Данило, Орос Сергій, Кізман Юрій, Цанько Василь, Манчик Дмитро.
Запасні: Фекете Тимофій, Вєтров Богдан, Маринець Василь, Сігеді Іштван,  Легеза Владислав, Гей Денис.                           
Тренер – Кіштулинець Іван

Баранинці: Силаков Василь, Шовш Михайло, Єршов Олександр, Чорнак Олександр, Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Шкірта Іван, Попович Олег, Пайдич Йосип, Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло.
Запасні: Малило Віталій, Вайда Руслан, Товтин Юрій, Семйон Владислав, Мармор Едвін, Зубанич Данило.
Тренер – Кутканич Володимир

Попередження: Мармор, 66 – Шеффер, 38, Орос, 57, Фекете, 65.
Вилучення: Орос 57.

На 55-ій хвилині Пайдич не реалізував пенальті. 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1110 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: