Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Бобовища" переграють однолітків "Заріччя" (ФОТО)
22:50
Юнаки "Бобовища" переграють однолітків "Заріччя" (ФОТО)
Підопічні Василя Гички реабілітувались за поразку у минулому турі.

Юнаки
Господарі поля активно розпочали поєдинок намагаючись провести швидкий гол. І це їм вдалося. На 1-й хвилині Качур замкнув головою подачу від партнера і вивів свою команду вперед – 1:0.
 
Надалі невелика територіальна перевага була за мукачівцями, які час від часу тривожили Булезу ударами. Заріччя також активно йшли вперед та до загострень не доходило.
 
Олександр Меденці пробив зі штрафного з лівого краю, але трохи вище воріт. Качур з корнера закрутив у рамку та воротар відбив. З-за меж штрафної пробивали Мерцин та Олександр Меденці, але не точно. За хвилину до свистка на відпочинок господарі подвоїли рахунок. Олександр Меденці подав кутовий і м’яч від Горзея залетів у ворота – 2:0.
 
На трибунах зібралось вже багато глядачів, за словами яких, вони приходять повболівати в більшій мірі за місцевих юнаків, так як за дорослих грають переважно футболісти з районного центру.
 
На старті другої половини гри іршавці трохи притисли суперника, але реальних нагод вони створити так і не змогли. Бобовище атакувало із постійним ударним завершенням. Русин пробив з 23 метрів, але вище. Мерцин відігрався з Качуром і пробив з 12 метрів та повз ворота. На 48-й хвилині Олександр Зан вивів Короля на ударну позицію та Віталій з 14 метрів пробив мимо.
 
На 52-й хвилині Качур здійснив рейд у штрафну, зіграв у стінку з Олександром Меденці, вийшов один в один і оформив дубль – 3:0.
 
Біло-зелені не здавались. Караслай пробив зі штрафного, але в руки воротарю. На 64-й хвилині подачу справа Деркач зіграв на виході та не втримав круглого в руках, а Олександр Зан був тут як тут і переправив м’яч у ворота – 3:1.
 
Юнаки Бобовища здобувають заслужену перемогу, а Юрій Качур, як і минулого сезону, продовжує поповнювати свої бомбардирські здобутки.
 
 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Мирослав Горгош, Валерій Шкура
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
с. Бобовище, глядачів 200
 
ФК «Бобовище» - ФК «Заріччя» 3:1
 
Голи: Качур, 1, 52, Горзей, 34 – О. Зан, 64.
 
Бобовище: Олександр Деркач, Олександр Меденці, Віталій Попович, Михайло Дуран (Ярослав Бобела, 36), Владислав Павлинов, Микола Меденці, Іван Попович, Павло Горзей (Владсилав Іваник, 48), Андрій Мерцин, Андрій Русин, Юрій Качур.
Запасні: Олександр Заяць, Олег Герц, Мирослав Меденці, Артур Глотов, Андріан Глюдзик, Олександр Мішак.
Тренер: Василь Гичка.
 
Заріччя: Михайло Булеза, Віктор Зан, Василь Булеза, Віталій Король, Ярослав Семак, Іван Химинець, Іван Фулич, Олександр Зан, Михайло Садварій, Сергій Караслай, Василь Каражія.
Запасні: Іван Марко, Василь Бобіта, Михайло Шпак.
Тренер – Любомир Ганчич.
 
Попередження: Качур, 49, Іваник, 59.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 938 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: