Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Бобовища" розбираються з "соколами"
23:10
Юнаки "Бобовища" розбираються з "соколами"
Підопічні Гички впевнено переграють своїх однолітків з Ужгородщини.

Юнаки
Молодіжка Бобовища бореться за найвищі місця, на відміну від сьогоднішнього свого суперника. Різниця в класі між командами відчувалась протягом всієї гри. Як і минулого туру, бобовищанці вже на старті повели в рахунку, та ще й до десятої хвилини тричі розписалися у воротах Тренича.
 
Початок погрому вже на третій хвилині поклав кращий голеадор команди Юрій Качур. Зміцнили перевагу Олександр Меденці та Павло Горзей. Гості не зупинялись і надалі загострювали гру біля чужих воріт. Андрій Русин пробивав з 18 метрів та воротар зловив. Горзей віддав на Миколу Меденція та він не влучив у рамку з 12 метрів.
 
Напівмомент виник у Сінки, після помилки захисника Бобовища. Норберт вибігав віч-на-віч та його наздогнали захисники і завадили пробити. Качур також виходив один в один з Треничом та програв йому очну дуель.
 
У другій половині гри господарі почали діяти дещо сміливіше. Вараді відпасував на Гречина, який пробив з 17 метрів, але мимо. Попович зупинив не по правилам вихід Вараді на ворота. Сам постраждали й і виконав стандарт, але за гостей зіграла поперечка. На 47-й хвилині Іллар продерся з лівого краю штрафної до воріт і віддав на Вараді, який з близької відстані проштовхнув м’яча повз голкіпера – 1:3.
 
Далі Гречин асистує Вараді та удар Едмунда з 17 метрів йде вище. На 60-й хвилині Бобела знайшов передачею у штрафній Качура, який оформлює дубль у матчі – 1:4.
 
Бобовище здобуває чергові три пункти і продовжує йти на третій позиції у турнірній таблиці.
 
 
Арбітр – Юрій Яцкович
Асистенти – Петро Котубей, Євген Дубровка
Делегат матчу – Іван Попович
 
с. Кінчеш, стадіон «Автомобіліст», глядачів 50
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Бобовище» 1:4
 
Голи: Качур, 3, 60, О. Меденці, 8, Горзей, 10 – Вараді, 47.
 
Сокіл: Денис Тренич, Віктор Гавран, Олександр Монастирецький, Мартин Сіладі, Кріштоф Кіш, Даніел Іллар, Іштван Лакатош, Габор-Роберт Сабов, Мартин Гречин, Едмунд Вараді, Норберт Сінка.
Запасні: Максим Зобов, Владислав Лисий, Андріан Рада, Мате Варга, Шандор Кіш, Крістіан Палфі, Владислав Вайчук, Павло Петьовка.
Тренер – Василь Червеняк.
 
Бобовище: Олександр Деркач, Микола Меденці, Віталій Попович, Олександр Заяць, Павло Горзей, Владислав Іваник, Олександр Меденці, Андрій Русин, Владислав Павлинов, Мирослав Меденці, Юрій Качур.
Запасні: Ярослав Бобела, Олег Герц, Артур Глотов, Михайло Яцура, Олександр Мішак, Михайло Дуран.
Тренер – Василь Гичка.
Тарас Галушка
 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 952 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: