Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Бобовища" здобули чергову розгромну перемогу
16:38
Юнаки "Бобовища" здобули чергову розгромну перемогу
Підопічні Гички зуміли легко здолати опір суперника на їхньому полі.

Юнаки
Юні футболісти із Мукачівщини впевнено проводять свої ігри як на своєму, так і на чужому полях. Винятком не стала і гра у Невицькому. Уже з перших хвилин гравці «Бобовища» почали створювати моменти біля воріт суперника, не даючи їм шансу вийти на чужу половину поля.
 
Однак м’яч категорично не хотів залітати у ворота господарів поля. Так тривало аж до 23 хвилини, Горзей відгукнувся на простріл з правого флангу та в дотик переправив м’яч у ворота Сівакова.
 
Після пропущеного м’яча невиччани почали більше атакувати, але користі це не приносило. А згодом вони і взагалі пропустили вдруге. На 36-й хвилині точним ударом відзначився Олександр Меденці. На перерву команди так і пішли за рахунку 0:2 на користь гостей із Мукачівщини.
 
Як у першій половині гри, так і в другій ініціатива була на стороні гостей. Підопічні Василя Гички зуміли забити ще два м’ячі. Дублем відзначився голеадор команди Юрій Качур. На 52-й хвилині Юрій після сольного проходу пробив без шансів для голкіпера «Невицького замку», а вже через 15 хвилин відгукнувся на подачу з флангу, оформивши черговий дубль за юнацьку команду «Бобовища».
 
Юнаки «Бобовища» продовжують боротися за найвищі місця у Західній зоні, господарі ж поля в свою чергу зазнали чергового фіаско.

 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Бобовище» 0:4
 
Голи: Горзей, 23, Меденці, 36, Качур, 52, 67.
 
«Невицький замок»: Ілля Блох, Андрій Шитєв, Олександр Завацький, Олег Попович, Василь Сіваков, Михайло Повідайчик, Владислав Іонін, Михайло Грошик, Володимир Ваниля, Василь Пішта, Віктор Келеманич.
Запасні: Ростислав Блох, Ян Граб, Олександр Цаплюк, Олександр Комар.
Тренер: Валерій Угрин.
 
Бобовище: Олександр Деркач, Микола Меденці, Віталій Попович, Олександр Заяць, Павло Горзей, Владислав Іваник, Олександр Меденці, Андрій Русин, Владислав Павлинов, Мирослав Меденці, Юрій Качур.
Запасні: Ярослав Бобела, Олег Герц, Артур Глотов, Михайло Яцура, Олександр Мішак, Михайло Дуран.
Тренер: Василь Гичка.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 810 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: