Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Боржави» перервали переможну серію лідера
16:31
Юнаки «Боржави» перервали переможну серію лідера
Про один із двох центральних матчів юнацької вищої ліги читайте далі.

Юнаки «Боржави» перервали переможну серію лідера У неділю увага шанувальників молодіжного футболу була прикута до головних протистоянь туру в Хусті та Довгому. Мені вдалось побувати на одному з них. Про те як важко грати проти підопічних Василя Фірки на їх полі раніше вже пересвідчився один із головних конкурентів «Севлюша» – «Мункач». Від того матчу проти команди з міста над Латорицею довжанці досить суттєво доукомплектувались екс-грацями ДЮФК «Бронька», яку нещодавно позбавили права грати на обласному рівні. У 12-му турі всю важкість «довжанського пекла» довелось скуштувати й виноградівцям. 

На початку першого тайму була дуже в’язка гра майже без моментів, переважно на підступах до штрафних майданчиків. Перша справжня загроза виникла на 8-й хвилині, коли на завершенні атаки по центру, зі зміщенням до лівого флангу, Яцкулинець ударом із-за меж штрафного майданчика влучив у лівий кут. Кертис зреагував на цей постріл. Господарі відповіли не менш ефектно через тринадцять хвилин, коли на завершенні атаки по центру, зі зміщенням до правого флангу, Керечанин небезпечно пробив із 25-ти метрів, та м’яч полетів трохи вище поперечини.

Ще небезпечніше було на 25-й хвилині після атаки «Севлюша» правим флангом. Її розпочав Монда, що віддав на Левчука, а Володимир коротко відпасував на Міговка. Михайло увірвався на правий край штрафного майданчика й прострілив на одинадцять метрів, де на м’яч набігали Копич та Орос. Роман був на кращій ударній позиції, та до Віталія м’яч швидше потрапив і він вирішив не пропускати на партнера й пробив повз ближню праву стійку.

Через сім хвилин довжанці вибігли в швидку атаку по центру за участю Рота та двох Батринів. На її завершенні Корячок виходив на воротаря, та Марушка вчасно вибіг із воріт і відбив м’яч. Аналогічний вихід на воротаря відбувся й біля протилежних воріт на 35-й хвилині. Яцкулинець віддав ювелірну передачу на Ороса, та Кертис самовіддано кинувся в ноги й врятував свою команду від голу.

Початок другого тайму активніше провели гості, які втім наразились на змістовну контратаку по центру за участю Івана Романа, Корячка та Віктора Батрина. Останній із цієї трійці й завершив атаку ударом-прострілом. На своєму шляху круглий з рикошетом від одного з опонентів і залетів у сітку – 1:0.  

Та виноградівці продовжили атакувати й у одній із наступних атак по центру змогли відновити паритет. Її влучним пострілом у лівий кут завершив Чоло. Круглий влучив у стійку, від якої зрикошетив за спиною Кертиса в протилежний правий кут – 1:1.

Після цього гра набула жорсткого й навіть епізодами жорстокого характеру. Перепалки гравців на полі відбились на подальшій поведінці окремих уболівальників на правій від лавок запасних трибуні. Із огляду на це небезпека здоров’ю гравців виникала набагато частіше, ніж загроза воротам.

На 69-й хвилині господарі могли вирвати навіть перемогу. На завершенні атаки правим флангом Рот вирізав якісну передачу в центр, на лінію штрафного майданчика, на Батрина, а Владислав пробивав у правий кут. М’яч, внаслідок рикошету від опонента, трохи послабив свій політ і Марушка зміг упоратись із ним, зберігши для лідера важкий заліковий бал.

Надалі на довжанців очікує ще складніше випробування в Іршаві, де вони зіграють епічне дербі проти місцевої «Бужори». Молодь «Севлюша» зможе сповна реабілітуватись за втрату очок вже на рідній «Юності», де прийматиме міцного середняка зі Свалявщини.  
 
 
Арбітр – Крістіна Шитів
Асистенти – Ілля Вовчанський та Мирослав Горгош
4-й арбітр – Юрій Шимон
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський
 
с. Довге, стадіон «Боржава-арена», + 25 градусів,  700 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Севлюш» Виноградів –1:1

Голи: Віктор Батрин, 38 – Чоло, 49.
 
«Боржава»: Василь Кертис, Богдан Горблянський, Іван Капустей, Василь Продан, Іван Роман, Юрій Керечанин, Віктор Батрин, Ярослав Ференці, Владислав Рот, Дмитро Корячок, Владислав Батрин.
Запасні: Дмитро Цимбал, Петро Повх, Василь Квак.
Тренер – Василь Фірка.

«Севлюш»: Василь Марушка, Петро Монда, Ігор Попов, Михайло Сафронов, Юрій Глінка, Михайло Міговк, Роман Орос, Віталій Макара, Володимир Левчук, Віталій Копич (Степан Чоло, 36), Сергій Яцкулинець.
Запасні: Дмитро Онисько, Юрій Рева, Віталій Козаченко, Олександр Байдак, Валентин Віщак, Сергій Липей, Іван Зихор.
Тренер – Іван Бровдій.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
         
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1408 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: