Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Боржави" у меншості перемагають "колоскових" (ФОТО)
22:15
Юнаки "Боржави" у меншості перемагають "колоскових" (ФОТО)
Маючи на одного гравця менше довжанські юнаки переграли своїх мукачівських візаві.

Юнаки
Юнацький склад Боржави приїхав на звітну гру у не повному складі, тож розпочинали поєдинок у меншості. Проте це не завадило їм гостріше атакувати, ніж суперник. Хоча саме господарі першими завдали удару по воротам – на 3-ій хвилині Русин виконав стандарт з 18 метрів, однак вище воріт.
 
В атаці у відповідь Батьо віддає на Грінканича, перший удар якого з 14 метрів йде повз ворота, Повх дістає м’яч на іншому краї штрафної повертає у центр Скунзяку, той переадресовує нападнику своєї команди, який з другої спроби б’є точно – 0:1.
 
На 12-ій хвилині удар Повха блокують захисники, а добивання від Зейкана з 12 метрів приходиться у стійку. Довге постійно проривалось вперед правим флангом, де активністю відзначались Батьо, Грінканич та Рішко.
 
На 24-ій хвилині Сергій Русин пройшов до воріт і пробив з 14 метрів, але надто сильно. Завершення тайму було за господарями: Меденці з 19 метрів цілив у дальній кут, однак не влучив. За мить Русин пробив з 18 метрів, Керечанин забрав.
 
По перерві Колос не скористався чудовою нагодою зрівняти рахунок. На 41-ій хвилині Меденці вибігав на одного воротаря, який не впевнено зіграв на виході і Артур пробивав вже по пустим воротам та Дуник підстрахував свого кіпера і вибив шкіряного з воріт.
 
За хвилину зіграло правило «не забиваєш ти, забивають тобі» - гості розгорнули атаку лівим краєм, Рішко віддає на Скунзяка, Олександр знаходить на лінії штрафної Грінканича, який розвернувся і пробив точно у дальній кут – 0:2.
 
На 52-ій хвилині Іванівці зуміли скоротити розрив у рахунку, коли Гунгредер вивів Романенка сам на сам – 1:2.
 
Та на більше господарі не награли, а до завершення гри гості були ближчими до третього голу. Двічі після стандартів кремезний Повх пробивав по воротах з близької відстані, однак йому бракувало точності.
 
Ось так вдесятьох боржавці заробляють три очки на виїзді і продовжують йти на четвертому місці не відпускаючи далеко від себе лідерів першості.
 
 
ФК «Колос» U18 Іванівці – ФК «Боржава» U18 Довге 1:2
 
Голи: Романенко, 52 - Грінканич, 4, 43.
 
Колос: Олександр Мішак, Валерій Тенгеричан, Михайло Жбора, Владислав Добош, Дмитро Лавкай, Борис Петраш, Вадим Козар, Артур Меденці, Крістіан Гунгредер, Іван Романенко, Сергій Русин.
Запасні: Станіслав Лазар, Олександр Гога, Крістіан Волошин, Михайло Юртин, Віталій Скиба, Девід Нейман.
 
Боржава: Михайло Керечанин, Іван Дуник, Петро Повх, Віталій Ісак, Віталій Вакаров, Вадим Зейкан, Олександр Скунзяк, Вадим Грінканич, Олександр Рішко, Михайло Батьо.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 690 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: