Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Бужори» перемогли однолітків із «Середнього» (ФОТО)
17:05
Юнаки «Бужори» перемогли однолітків із «Середнього» (ФОТО)
Про перебіг одного з центральних матчів другого туру молодіжної першості вищої ліги Закарпаття читайте далі.

Юнаки «Бужори» перемогли однолітків із «Середнього» (ФОТО) У цьому поєдинку одна з трьох кращих юнацьких команд Закарпаття минулого сезону «Середнє» приїхала в гості до однієї з трьох кращих юнацьких клубів Закарпаття квітня 2016-го року «Бужори».

Поєдинок пройшов на зустрічних курсах. При цьому іршавцям вдалося забити досить швидкий гол, що й вплинуло на підсумковий результат. На завершенні  однієї з перших атак лівим флангом зі зміщенням до центру Бобик заробив штрафний удар у 20-ти метрах від воріт і сам обвідним ударом, без надії зреагувати для Кундрика, поклав м’яч у правий кут – 1:0. Слід відзначити, що це був тільки другий удар у сторону воріт Степана, та перший у площину.

Через чотири хвилини господарі розіграли нову атаку правим флангом за участю кращих гравців матчу Бобика та Василя Киніва. Останній із них заробив право на кутовий. Після навісу Бобика з цього стандарту Брич, ударом головою, влучив у площину ближче до лівого, вільного від воротаря, кута. На шляху м’яча опинився захисник, який виніс круглого в метрі від лінії воріт.

На 15-й хвилині вперше по справжньому загострили ситуацію салатово-чорні. Атака лівим флангом, зі зміщенням до центру, завершилась ударом Шухи, з передачі Бордаша, повз ліву стійку. У одній із наступних атак по центру від «Бужори» суперник спочатку зміг відбитись, та іршавці другим темпом вивели на ударну позицію Майстренка і той пострілом з 25-ти метрів зняв павутину з лівої дев’ятки воріт Кундрика, забивши один із кращих голів туру – 2:0.

До перерви команди обмінялись ще двома небезпечними моментами. На 33-й хвилині підопічні Дороговича на завершенні атаки по центру заробили право на штрафний . Після навісу в карну зону Матринець ударом головою спрямував м’яч над поперечиною. Через дві хвилини підопічні Цогли втекли в швидку контратаку лівим флангом, на завершенні якої Бобик влучив у ближній кут. Воротаря підстрахував Довгош, який виніс м’яч майже з воріт.

Другий тайм розпочався обміном ударами середньої гостроти Василя Киніва та Матринця, які відбулись  протягом якихось двох хвилин. Іршавці, за рахунок активності Бобика, Майстренка, Брича та Василя Киніва, продовжували шматувати правий фланг захисту опонентів. Останній із них на 40-й хвилині потужно пробив з 30-ти метрів над поперечиною.

Через п’ять хвилин відбулась ще ефектніша атака лівим флангом, яку в один дотик розіграли Василь Кинів, Бобик, Майстренко. Її точним ударом з 35-ти метрів завершив Іван Кинів. Та цьому пострілу бракувало сили й Кундрик без надзвичайних зусиль впорався з ним. Подібні вибухи атакувальних комбінацій траплялись і надалі, з інтервалом у 5-10 хвилин, та воротарі не мали проблем за їх наслідками.

«Бужора» впевнено довела справу  до другої поспіль перемоги з різницею в понад один гол й цим самим зберегла місце в поточній призовій трійці провідного юнацького дивізіону Закарпаття.  
 
 
Арбітр – Крістіан Ліб
Асистенти – Василь Готько та Петро Котубей
Делегат ФФЗ – Василь Козик
 
м. Іршава, стадіон «Бужора», +22 градуси, хмарно з проясненнями, 150 глядачів
 
«Бужора» Іршава – «Середнє» – 2:0

Голи: Бобик, 8, Майстренко, 19.
 
«Бужора»: Михайло Ісак, Валерій Шандра, Петро Кляп, Іван Кинів, Василь Кинів, Євген Майстренко, Дмитро Головко, Ростислав Матіко, Михайло Брич, Назар Бобик, Іван Костак.
Запасні: Іван Кормош, Михайло Кормош, Дмитро Глеба, Сергій Купар, Василь Сухан, Владислав Палош, Василь Березнай.
Тренер – Віктор Цогла.

«Середнє»: Степан Кундрик, Ростислав Голубка, Віталій Долгош, Анатолій Тотін, Василь Шуха, Олександр Бордаш, Олександр Лукачина, Євген Матринець, Денис Яцків, Антон Бакайса, Станіслав Костик.
Запасні: Сергій Цубина, Йосип Басараб, Василь Попович, Іван Зозуляк, Максим Стеценко.
Тренер – Микола Дорогович.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»       
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.                                           
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 943 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: