Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Бужори" у меншості втримують перемогу (ФОТО)
22:35
Юнаки "Бужори" у меншості втримують перемогу (ФОТО)
У протистоянні юнацьких складів все вирішила вдала двохвилинка від гостей.

Юнаки
На початку зустрічі команди не радували глядачів аткувальною грою, більшість часу проводячи в центрі. Лише на 12-й хвилині господарі створили два небезпечні моменти біля воріт супротивника. В обох випадках Куля пробивав з 14 метрів, але вище воріт. Через сім хвилин гості сконструювали також хорошу нагоду, Дмитро Глеба віддав на Марковція та удар Даниїла з 13 метрів пройшов повз ворота. На 23-й хвилині Галас потужно пробив з 19 метрів, але мимо.
 
Здавалось , що в не надто видовищному першому таймі глядачі так і не побачать голів та іршавці за дві хвилини повернули хід поєдинку на свою користь. На 32-й хвилині найменший за зростом на полі Тарас Глеба перехопив м’яч біля чужої штрафної і побачивши, що воротар вийшов з воріт перекинув його – 0:1.
 
За хвилину Марковцій відібрав круглого у останнього захисника полянців Фізера, вийшов один в один і забив другий м’яч своєї команди – 0:2.
 
На старті другої тридцятип’ятихвилинки Бужора провела швидку атаку із завершальним ударом, але повз рамку. На 38-й хвилині, після подачі кутового, Фалес пробив точно в дальній кут з 12 метрів – 1:2.
 
Вадим Сокирко здійснив перехоплення і пробив з 17 метрів та воротар забрав. На 46-й хвилині Костак зірвав перспективний вихід до воріт Кеменяша, після чого між гравцями виникла перепалка і Костак штовхнув суперника. Арбітр виписав винуватцю жовту картку, яка була для нього другою.
 
В меншості гості вже менше думали про атаку і зосередились на відстоюванні переможного результату. На 49-й хвилині Фізер подав у карну зону. де Кучинка пробив з 8 метрів, але влучив у стійку, а добивання заблокували захисники.
 
Стеблей цілив у праву дев’ятку з 22 метрів, але трохи схибив. На 62-й хвилині Фізер пробив з 24 метрів, воротар на місці. За дві хвилини до завершення основного часу Фізер віддав на Сокирка та його удар нейтралізував Маринець. Господарі не змогли втілити свою перевагу у другому таймі у голи.
 
 
Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Вадим Запрутняк, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Ярослав Маєревич
 
с. Поляна, глядачів 200
 
ФК «Поляна» - ФК «Бужора» Іршава 1:2
 
Голи: Фалес, 38 – Т. Глеба, 32, Марковцій, 34.
 
Поляна: Дмитро Молнар, Василь Фізер, Мирослав Сичик (Вадим Стеблей, 56), Ігор Цоліган (Віталій Кучинка, 40), Іван Штефицька (Владислав Роман, 36), Дмитро Куля, Михайло Фалес, Іван Фізер, Вадим Сокирко, Віктор Кеменяш, Юрій Отсровка.
Запасні: Мирослав Молнар, Валентин Поцко, Володимир Стегура, Михайло Фолькори.
Тренер – С.І. Зозуля.
 
Бужора: Василь Маринець, Ростислав Матіко, Василь Кинів, Іван Костак, Даниіл Марковцій, Петро Кляп, Дмитро Глеба, Тарас Глеба, Іван Хила, Іван Кинів, Василь Галас (Михайло Кормош, 36).
Запасні: Іван Кормош, Дмитро Марків, Ярослав Жуков, Богдан Жуков.
Тренер – Віктор Щогла.
 
Попередження: Кеменяш, 39 – Костак, 39.
 
Вилучення: Костак, 46.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 797 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: