Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки дубівських "Карпати" знову на вершині (ФОТО)
20:57
Юнаки дубівських "Карпати" знову на вершині (ФОТО)
Неймовірний за драматичністю матч приніс перемогу підопічним Михайла Руснака.

Юнаки дубівських
Кращі юнацькі колективи Першої ліги першими вийшли на важке та в’язке поле "Юності". Карпати діючий абсолютний чемпіон Першої ліги і мав намір залишити кубок у Дубовому ще на сезон. Одразу шість гравців основного складу Дубового виходили і в минулорічному фіналі в основі. Бобовище останні три сезони завжди залишається за крок від фіналу, і цього року сторожницька команда подарувала їм цю можливість.
 
У стартові хвилини тячівці виглядали краще і вже на 2-ій хвилині могли виходити вперед, але нападник не реалізував вихід сам на сам. За мить Ярослав Плиска пробивав з 17 метрів, воротар відбив. Бобовище трохи згодом відповіли небезпечним стандартом, після подачі з якого Качур продовжив головою на дальню стійку, де Русин пробив та воротар спіймав круглого.
 
На 14-ій хвилині Носа вийшов з правого краю штрафної на одного воротаря, але не зміг його переграти, добивання Фрегана Павлінов виніс з лінії воріт. На полі була досить відкрита гра, однак дубівчани частіше завершували атаки ударами. Носа пробив зі штрафного, Деркач відбиває ногою. На 18-ій хвилині Носа напрочуд красивим ударом з 28 метрів влучає у праву дев’ятку – 1:0.
 
Через чотири хвилини Фреган закинув шкіряного за комір захисникам і тим самим вивів Носу на ворота, та форвард не використав стовідсотковий момент, його удар з 10 метрів кіпер відбив ногами. На 26-ій хвилині мукачівський захисник підвів свою команду, заробивши за вісім хвилин два жовті.
 
На 29-ій хвилині Фреган спробував повторити успіх свого партнера, ударом з 27 метрів, однак трохи не влучив у рамку. За хвилину до свистка на перерву підопічні Гички зуміли організувати перше взяття воріт у меншості. Бобела подав у карну зону зі стандарту метрів з 35, де Андрій Русин красиво підрізав м’яч головою під праву стійку – 1:1.
 
Початок другого тайму був за Карпатами, які швидко повернули собі перевагу. Після довгої передачі у штрафну Носа бив зліва з семи метрів, воротар відбив та Лукач одразу добив з восьми метрів – 2:1.
 
Одразу в атаці у відповідь Коструб чудовою передачею вивів Качура на побачення з кіпером, форвард випередив воротаря, який вийшов на перехват і пробив повз нього, але не влучив у ворота, при цьому жорстко зіткнувшись з ним. Мукачівські вболівальники вимагали пенальті, але арбітр був непорушний. За декілька хвилин дубівські футболісти збільшили рахунок у матчі: Лукач віддав на Носу і той з 12 метрів б’є точно у ціль – 3:1.
 
Такий хід подій дозволив багатьом повірити у легку перемогу Карпат у цьому матчі. Та головні події у матчі відбувались далі. Юнаки Бобовища не полишали надій забити і з великим бажанням йшли вперед. Так на 58-ій хвилині Олександр Меденці виводить Коструба на ворота і Євген реалізує свій момент – 3:2.
 
За чотири хвилини карпатівці відновили попередню перевагу. Носа виборов м’яч на лівому краї, увійшов у штрафну і віддав гольову передачу на Фрегана – 4:2. Під час святкування голу Фреган скинув футболку, за що отримав попередження, яке для нього було другим у цьому матчі, тож склади вирівнялись.
 
У наступній атаці Заяць пробив здалеку по воротам та Бердар зловив. За хвилину до завершення основного часу Коструб реалізував ще один вихід один в один – 4:3.
 
Жовто-сині продовжували тиснути на ворота суперника. Качур вибігав на ворота та кіпер вийшов за межі штрафної і вибив круглого. Русин пробивав з 26 метрів, але не точно. І коли вже здавалось арбітр просигналізує про закінчення матчу бобовищанці довели до логічного завершення свій неймовірний камбек. На п’ятій доданій хвилині мукачівці заробили стандарт у центрі поля. Олександр Меденці подав у карну зону, де Коструб на ближній стійці переправляє м’яч головою у сітку – 4:4.
 
Далі на гравців очікувала серія пенальті. Євген Плиска перший удар реалізував – 1:0. Коструб також був точним – 1:1. Іван Носа переграв кіпера – 2:1. Бобела знову зрівнює – 2:2. Бережник забиває третій – 3:2. Капітан Бобовища Качур не зміг пробити Бердара – 3:2. Удар Ярослава Плиски також парирує воротар – 3:2. Андрій Русин не зміг забити, кіпер знову на висоті – 3:2. Вирішальний удар на рахунку Кухти, який приносить перемогу Карпатам.
 
Під час церемонії нагородження нагороди отримали кращі в командах-фіналістах: Коструб у Бобовища та Бердар у Дубового. Карпати знову утверджуються у ранзі кращої юнацької команди Першої ліги. Юнаки Бобовища також варті подяки за волю до перемоги, розпочавши свій камбек граючи у меншості. Всі присутні були переповнені емоціями від цього драматичного фіналу.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Петро Котубей, Юрій Яцкович
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів 200
 
ФК «Карпати» Дубове – ФК «Бобовище» 4:4 (пен. 4:2)
 
Голи: Носа, 18, 44, Лукач, 38, Фреган, 62 – Русин, 34, Коструб, 58, 70, 70+5.
 
Карпати: Євгеній Бердар, Ярослав Плиска, Євгеній Плиска, Олег Бережник, Василь Целич, Павло Кухта, Мирослав Фреган, Іван Декет, Микола Лукач, Іван Носа, Богдан Фіцай.
На заміну виходили: Андрій Сойма, Олександр Руснак, Богдан Цубера, Денис Лиспух, Іван Кушнір.
Тренер – Михайло Руснак, Сергій Цубера.
 
Бобовище: Олександр Деркач, Олександр Меденці, Ярослав Бобела, Владислав Павлінов, Андрій Русин, Євгеній Коструб, Іван Попович, Мирослав Меденці, Віталій Попович, Василь Скиба, Юрій Качур.
На заміну виходили:: Денис Гонак, Олег Герц, Олександр Мішак, Олександр Заяць.
Тренер – Василь Гичка.
 
Попередження: Декет, 6, Фреган, 39, Носа, 66 – Павлінов, 18, Русин, 37.
 
Вилучення: Фреган, 62 – Павлінов, 26.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 976 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: