Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Говерли» здолали середнянців (ФОТО)
01:10
Юнаки «Говерли» здолали середнянців (ФОТО)
Дубль мукачівця Бобика приніс перші очки підопічним Валентина Слюсара.

Юнаки «Говерли» здолали середнянців (ФОТО) Середнянці підійшли до цієї зустрічі без двох досвідчених гравців основи Дениса Пахомова та Юрія Шукаля.

Та більш активними на старті виглядали саме господарі. В одній з перших атак Соскида головою скинув на хід Ференцику та його удар заблокували. Біло-сині поступово набирали оберти і з часом стали активніше йти вперед. Минайленко пробив з 25 метрів, Костюк забрав. Таким же пострілом відзначився Гулович.

Після кутового Машталір підбирає м’яч і пробиває повз голкіпера та з лінії виносить Беца.

Слободян подав у штрафну, Соскида в один дотик переправляв круглого у ворота, але заслабо вдарив і Черепко впіймав.

На 32-ій хвилині Машталір розігнав атаку на правому фланзі, віддав у центр на Лебідя, той продовжив на Рацина, який у свою чергу знайшов вільним, на лівому куті штрафної, Бобика і Сергій прицільним ударом виводить свою команду вперед. 0:1.

По перерві Соскида знову не скористався передачею Слободяна і з восьми метрів пробив вище. Середнянцям дуже важко давалось створювати гострі моменти. Підопічні Слюсара часто брали гору за рахунок індивідуальної майстерності. Саме завдяки цьому був забитий другий гол. Бобик прорвався лівим краєм, випередив підкат Русина і обійшов його, і з гострого кута пробив повз кіпера, який теж намагався перехопити шкіряного. 0:2.

За цим слідували ще декілька хороших моментів у підопічних Слюсара. Бобик після пасу Лебідя пробивав з15 метрів та Костюк відбив. Після прострілу Машталіра з 10 метрів бив Рацин та господарів врятувала перекладина.

Лише після часу гри жовто-сині були близькими до голу. Стегура вивів Соскиду на ворота, Руслан продавив двох захисників, але Черепко своєчасно вийшов з воріт і забрав круглого. Ще одного разу Стегура віддав на Довганюка, перед яким залишались тільки воротар та Віктор не зумів обробити передачу.

«Говерла» цілком по грі здобуває три пункти і залишає «Середнє» на останньому місці.
     
    
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Мирослав Горгош, Валерій Шкура
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50
 
ФК «Середнє» - ФК «Говерла» U-19 0:2

Голи: Бобик,32, 42.

Середнє: Михайло Костюк, Мирон Гулович, Олександр Пахомов, Едгард Русин, Василь Беца, Назар Слободян, Іван Жентичко, Михайло Стегура, Євген Ференцик, Руслан Соскида, Олександр Мадяр.
Запасні: Костянтин Марко, Владислав Ковач, Іван Русин, Андріан Лінтур, Віктор Довганюк, Сергій Щербанич.
Тренер – Вадим Дьордь.

Говерла: Андрій Черепко, Юрій Назаркевич, Руслан Гогерчак, Іван Веждел, Василь Боднар, Сергій Бобик, Юрій Дрозд, Максим Минайленко, Сергій Машталір, Дмитро Рацин, Владислав  Лебідь.
Запасні: Стефан Федак, Вячеслав Пінковський, Володимир Дуран, Іван Варваринець, Юрій Кузьма, Олексій Шпак.
Тренер – Валентин Слюсар.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1386 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: