Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Інтера» виривають перемогу в головному протистоянні Східної зони
11:12
Юнаки «Інтера» виривають перемогу в головному протистоянні Східної зони
Про центральний та дуже конкурентний двобій 10-го туру в Східній зоні серед юнаків читайте далі.

Юнаки «Інтера» виривають перемогу в головному протистоянні Східної зони Місцеві уболівальники прийшли подивитись, як їх улюбленці виглядатимуть у двобої з фаворитом із Ганичів. Однак матч вийшов важким для господарів. Можливо злий жарт із ними зіграло те, що вони рахували очки ще до старту самого поєдинку. Таке може собі дозволити тільки безумовний лідер змагань.

Підопічні Вучкана створили першу нагоду вже на 4-й хвилині. На завершенні атаки правим флангом вони заробили право на штрафний. Плешинець зі стандарту перевів ближче до центру, а Симулик цілив у лівий верхній кут, та м’яч полетів поруч зі стійкою. Суперник відповів через дві хвилини наступом правим флангом зі зміщенням до центру. Фрегул заробив право на штрафний удар, а Крегул виконав постріл зі стандарту. Круглий зачепив стінку й рикошетом полетів на лівий кут воротарського майданчика, де Веприк міг додати його в сітку, та зовсім трохи не дотягнувся.

На 13-й хвилині ще одна атака «Інтернасьйонале» тим же краєм, на завершенні якої Дьолог прострілив на одинадцять метрів, а Веприк замкнув його точним ударом у лівий кут. Пристая змістився й зреагував. Через п’ять хвилин вже Костевич віддав з правого флангу в карну зону на Веприка, який скинув трохи назад на Дьолога, а Роман потужно пробив у правий верхній кут. Воротар господарів у падінні кулаками перевів на кутовий.

Підопічні Вучкана відповіли не менш гостро на 24-й хвилині лівим флангом і отримали право на штрафний удар. Кундря з правої ноги виконав удар-навіс, за наслідками якого круглий полетів у рамку. Фіцай кулаками виніс. Надалі надзвичайних ситуацій біля воріт не виникало. Чи то неймовірна спека подіяла, чи команди відклали розв’язку на другий тайм, та в’язка боротьба на підступах до штрафних майданчиків – це все, що побачили ультрас у останні десять хвилин перед перервою.

Другу половину трохи жвавіше почали господарі, яких підганяв дванадцятий гравець. На 40-й хвилині в атаці лівим флангом Головка заробив право на штрафний удар. Дума обвідним ударом із цього стандарту спрямував круглого над поперечиною. Через шість хвилин на завершенні атаки по центру Михайло Кемінь поцілив у лівий кут. Фіцай вчасно змістився й відбив. Ще через три хвилини аталогічна атакувальна дія біля протилежних воріт завершилась пострілом Фрегула. М’яч рикошетом від рук Пристаї полетів повз стійку, змусивши схопитись за серце місцевих фанів.

На 51-й хвилині нова атака темно-синіх по центру. Партнери дальнім пасом знайшли Фрегула, а той віддав на Веприка. Та на точний удар Юрійя в правий кут знову зреагував голкіпер. Та й він був безсилим в одному з наступних епізодів. Атака по центру «Інтера» завершилась порушенням правил і Бородайчук показав на одинадцять метрів. Дьолог пробив у правий кут. Воротар вгадав, та не дістав – 1:0. Через чотири хвилини Дьолог міг оформити дубль, коли цілив у ліву дев’ятку. Пристая не міг зреагувати на цей постріл, та на його щастя мяч полетів трохи вище поперечини.

На 67-й хвилині простріл Веприка з правого флангу на ближньому краї штрафного майданчика ударом у ближній кут замкнув Крегул. Воротар відбив. Костевич добивав у інший кут, та Пристая встиг підвестись і врятувати свою команду від голу. Футболісти «Ізи» матимуть дуже хорошу нагоду реабілітуватись у виїзному дербі проти «Вишкова».

Що стосується команди з Ганичів, то ця звитяга дозволила їй обійти прямого конкурента з Дубового й стати одноосібним лідером. А якщо врахувати, що «Інтер» завершує перше коло домашньою грою зі скромною «Вікторією ЛНС», то в підопічних Михайла Фіцая дуже хороші шанси стати чемпіоном першого кола. А вже на старті другої половини чемпіонату на прихильників футболу чекає супердвобій усього сезону в Дубовому між «Карпатами» та Інтером».           


Арбітр – Вячеслав Бородайчук
Асистенти – Олександр Зубільчак та Руслан Проценко
Делегат ФФЗ – Регів Швайгер

с. Іза, стадіон «Колос», +27 градусів, ясно,  100 глядачів

«Іза» – «Інтер» Ганичі – 0:1

Голи: Дьолог, 57 (з пенальті).

«Іза»: Володимир Пристая, Володимир Плешинець, Роман Кондраш, Юрій Дума, Михайло Симулик, Василь Кундря, Владислав Орос, Юрій Головка, Ярослав Вакаров, Михайло Кемінь, Василь Дума.
Запасні: Іван Борщ, Вадим Плиска, Віктор Кемінь, Михайло Радюк, Ярослав Радюк, Василь Вакаров.
Тренер – Віктор Вучкан.

«Інтер»: Богдан Фіцай, Юрій Веприк, Роман Дьолог, Іван Біланич, Юрій Кухта, Петро Федурцьо, Андрій Кречун, Мирослав Фрегул, Павло Кухта, Іван Костевич, Владислав Микулянич.
Запасні: Юрій Драгун, Михайло Молнар, Василь Фреган, Іван Палінкаш.
Тренер – Михайло Фіцай. 

Вилучення: Кудря («Іза»), 62.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 765 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: