Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Ясіня мінімально перемагають юнаків Тересви
10:40
Юнаки Ясіня мінімально перемагають юнаків Тересви
9 липня в смт Тересва відбувся заключний поєдинок першого кола чемпіонату закарпатської області серед команд першої ліги східної зони.

Юнаки Ясіня мінімально перемагають юнаків Тересви
У Тересву до тамтешнього «Авангарду» приїхала «Говерла» з Ясіня. За традицією першими на поле вийшли юнаки. По турнірній таблиці ясінянці знаходились на декілька щаблів вище, ніж господарі. Тому формально фаворитами були саме гості. Але на практиці все відбулось дещо інакше, ніж на папері. Адже Тересва спромоглась дати справжній бій своїм опонентам.
 
З перших хвилин матчу територіальною перевагою заволоділи гості. Вони більше намагались атакувати, тримати м’яч під своїм контролем та пробивати з меж штрафного майданчика. Тересва з початку матчу напевно не була готова до такого інтенсивного початку від «Говерли». Як наслідок вже на 7-й хвилині рахунок матчу було відкрито. Після навісу з кутового півзахисник гостей Андрій Тулайдан вдало зіграв на випередження перед противником і з 7-ми метрів відправив м’яча в сітку воріт – 0:1.
 
За декілька хвилин Степан Пластуняк проривався з правого флангу і мав чудову нагоду аби подвоїти перевагу своєї команди, але в останній момент захисник «Авангарду» заблокував цей удар і круглий полетів на кутовий. На 21-й хвилині «Говерла» все ж таки забила свій гол. Степан Демедюк прийняв та обробив м’яч і з 20-ти метрів чудово пробив по воротах Василя Онуфрія. М’яч від бокової стійки залетів прямо в сітку воріт. Кінцівку тайму Ясіня продовжувало контролювати, але конкретних гольових нагод вже не було.
 
У другому таймі ситуація на полі змінилась. Напевно перерва матчу пішла на користь швидше господарям, адже вони з перших хвилин побігли відіграватись і вели боротьбу на кожному клаптику поля, за кожен м’яч. Ясінянці явно не очікували такого розвитку подій, вони ж бо думали, що гру вже зроблено і потрібно спокійно довести цей поєдинок до переможного кінця.
 
На 43-й хвилині господарі забили свій перший гол. Сергій Гудак відзначився у воротах противника і скоротив відставання своєї команди до мінімального. Згодом Степан Онуфрій, який був активним в цьому матчі, відзначився з пенальті і рахунок матчу став 2:2.
 
Після цього гості знову зарухались і почали активно атакувати і все ж таки домоглись свого. На 68-й хвилині арбітр матчу призначив пенальті за гру рукою захисника «Авангарду». Вирок рефері чудово реалізував Степан Демедюк. Як підсумок, важка перемога «Говерли» з Ясіня з рахунком 2:3.
 
 
Арбітр: Рогач Ян
Асистенти арбітра: Головей Еміл, Дьордь Назар
Інспектор матчу: Ряшко Михайло.
 
«Авангард» Тересва – «Говерла» Ясіня 2:3
 
Голи: Гудак, 43, Онуфрій, 61 (пен.) - Тулайдан, 7, Демедюк, 21, 68 (пен.).
 
«АВАНГАРД» Тересва: Онуфрій В, Гудак С, Гайорець М, Бабич К, Крулько С, Коциба А, Сошніков В, Чічмодій Н, Небола В, Онуфрій С, Соцніков В.
Запасні : Тяско О, Келич В, Кутарин М.
 
«ГОВЕРЛА» Ясіня: Ружило В, Капчук А, Маскалюк Ю, Надольський І, Соколович В, Кувік М. Тулайдан А, Попадич М, Титаренко П, Пластуняк С, Демедюк С.
Запасні: Попадич І, Мільчевич Е,Корженюк Н.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 832 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: