Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Концова скорочують відставання від МФА (ФОТО)
22:13
Юнаки Концова скорочують відставання від МФА (ФОТО)
Поєдинок юнацьких складів команд МФА з концгазівським «Вітязем» вважався матчем конкурентів у боротьбі за лідерство.

Юнаки Концова скорочують відставання від МФА (ФОТО)
Тим паче мукачівці на виїзді поступилися «Вітязю», тож у рідних стінах налаштовувалися дати бій концовській команді. Однак, не вийшло. Можливо, далося взнаки, що проти «Вітязя» грали в переважній більшості гравці 2003 р.н.. Але прикра поразка, яку зазнали господарі сталася через грубі помилки захисників та воротарів.
 
Вже на 12-й хвилині захисник МФА під пресингом нападника гостей віддавав на кіпера головою, але заслабко, страж мукачівських воріт намагався вибити м’яч та зробив це вкрай невдало, м’ячем заволодів нападник «Вітязя» Юліан Козуб, який холоднокровно перекинув м’яч в сітку воріт суперника.

Не встигли підопічні Віктора Яїчника відійти від першого м’яча, як вже через 6 хвилин їм довелося знову розпочинати гру з центру поля. Просте вкидання з ауту захисники не зуміли заблокувати політ м’яча, натомість перед воротарським майданчиком гравець «Вітязя» вміло накрив м’яч корпусом і з розвороту пробив в ближній кут – без шансів для воротаря.
 
Наставник мукачівської команди вдається до ротацій змінює кіпера, але вихід Дмитра Баліцького надійності на останньому рубежі не додав. Навпаки, вже на 35 хвилині Дмитро помилився віддавши м’яч прямо в ноги супернику, той довго не мешкав, а пробив точно по воротам – 3:0.
 
Практично, після першої половини гра вже була зроблена. У другій половині МФА, хоч і мав ігрову перевагу, але втілити її в голи не зумів. Хороші нагоди мав Олег Шокун та надійно зіграв моментами кіпер «Вітязя» та оборонці команди. Тож МФА зазнає домашньої поразки й боротьба за лідерство стає ще більш цікавішою.

Арбітр: Мирослав Горгош
Асистенти арбітра: Михайло Митровський, Ілля Вовчанський, (усі Ужгород)
Делегат ФФЗ: Олександр Чегіль (Берегіський район).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево) – «Вітязь» (Концово) – 0:3 (0:3)
 
Голи: Козуб 12, Федака 18, Зінчук 35
 
МФА: Переганець Зден (Баліцький Дмитро 22), Тараненко Микита, Ставичий Вячеслав, Кірюхін Ілля, Бура Руслан (Нілабович Василь 36), Горбаньов Ярослав, Яніцький Кирило, Дуруеке Кевін (Мамедов Арзуман 36), Бекеша Ігор, Шокун Олег, Гончар Микита.
Запасні: Хайнас Андрій, Лузан Сергій, Ковтонюк Едуард, Ходоровський Василь.
Тренер: Віктор Яїчник
 
«Вітязь»: Костик Олександр, Качаєв Василь, Зуб Богдан, Федака Крістіан, Мармор Едвін, Зінчук Назар, Козуб Юліан, Ісанов Олександр, Тороні Андрій, Сердюк Владислав, Мадяр Віталій.
Запасні: Лелекач Юрій, Качаєв Володимир, Семків Олександр, Булеца Ігор, Дуран Вадим, Далекорей Сергій, Тичак Сергій.
Тренер: Гливка Євген.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 628 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: