Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки МФА переграють ужгородців (ФОТО)
21:44
Юнаки МФА переграють ужгородців (ФОТО)
У центральному матчі одинадцятого туру юнацької першості лідер здобув чергову перемогу.

Юнаки МФА переграють ужгородців (ФОТО)
У протистоянні ужгородців та мукачівців очікувалась гостра боротьба, яка зазвичай буває у матчах ДЮФЛУ, адже тут грають багато випускників та діючих гравців МФА та СДЮСШОР. Саме така привілегія мукачівців, згідно якої учасники ДЮФЛУ можуть приймати участь і в чемпіонаті, допомагає їм йти в лідерах чемпіонату.
 
Сам матч проходив за незначної переваги Мункача, які трохи краще розпоряджалися м’ячем. Так на 14-ій хвилині Станкович розібрався із захисником на лівому краї і віддав на Фляшка в центр штрафної і той не промахнувся – 0:1.
 
В середині тайму Боднарук подав кутовий, а Тихненко пробив головою, але трохи не точно. Господарі лише одного разу підібралися близько до голу, коли Іонін пасом врозріз знайшов зліва Рацина, який відразу подав на Куприча та удар головою у того відверто не вийшов.
 
У другому таймі команди діяли на помірних швидкостях, із досить великим браком попереду. На 44-ій хвилині Боднарук пробив справа з середньої відстані, ворота зловив. Ужгородці відповіли ударом зі штрафного від Куртанича, м’яч зрикошетивши від стінки полетів під поперечку та Колісник робить ефектний сейв. На 50-ій хвилині Боднарку пробиває вже зі стандарту, Романко на місці. За шість хвилин активний Боднарук грає на випередження у чужій штрафній, перехопивши м’яч, віддає на Фляшка, удар якого з 9 метрів кіпер відбиває ногами.
 
Ще через вісім хвилин Добош віддає на право на Фляшка, який завдає звідти потужного удару, Роману парирує. За декілька хвилин вже Дідо асистує Фляшку, але на цей раз його удар з 14 метрів пройшов вище цілі. В Ужгорода можна згадати лише постріл Ільчука з 20 метрів, який легко забрав Колісник.
 
Вже перед фінальним свистком один з кращих на полі у складі гостей Турецький здійснив підбір перед штрафною і пробив з 19 метрів та воротар забирає.
 
Мункач заслужено заробляє чергові три очки і йде на перерву у ролі лідера Вищої ліги.
 
 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Ілля Вовчанський, Вадим Запрутняк
Делегат матчу – Василь Козик
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 50
 
ФК «Ужгород» - МФА 0:1
 
Голи: Фляшко, 14.
 
Ужгород: Антон Романко, Роман Черевка, Юрій Чучвич, Василь Куприч, Іван Шкірта, Іван Ільчук, Іван Рацин, Ярослав Ільков, Валентин Павлик, Владислав Іонін, Руслан Куртанич.
Запасні: Сергій Рущак, Ростислав Микла, Ростислав Лакатош, Артем Асаулюк, Ростислав Блох, Руслан Мицовда, Максим Зобов, Владислав Бринько.
Тренер – Микола Фанта.
 
МФА: Максим Колісник, Владислав Турецький, Віталій Лешко, Владислав Баркасій, Ігор Барановський, Ігор Тихненко, Іван Боднарук, Юрій Дідо, Іван Станкович, Михайло Фляшко, Олексій Черепаня.
Запасні: Дмитро Віскубов, Олександр Юртин, Дмитро Лях, Віталій Хайнас, Михайло Добош.
Тренер – Яічнік А.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 649 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: