Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Минаю" крупно перемагають середнянців (ФОТО)
18:56
Юнаки "Минаю" крупно перемагають середнянців (ФОТО)
Підопічні Валерія Кузнецова розгромили суперника у другому таймі.

Юнаки
Команда з Минаю веде боротьбу за комплекти нагород і приїхала у Середнє за трьома очками. Господарі плетуться у кінці турнірної таблиці, але намагаються давати бій будь-якому супернику.
 
Минайці частіше загрожували воротам суперника і вже на 6-ій хвилині могли виходити вперед. Кучерявий вийшов один в один та Цубина зумів відбити його удар. Гості більше володіють м’ячем та підопічні Ляха вдало грають на перехопленні та підборах в центрі поля. Щербей пройшов з лівого краю у штрафну і пробив з 10 метрів, воротар впіймав. На 18-ій хвилині Ковальчук отримав м’яч в центрі штрафної і з 12 метрів розстріляв ворота – 0:1.
 
Збільшити рахунок Минай міг після виходу Ковальчука та Кучерявого на одного голкіпера та вони не змогли вдало розіграти цю атаку. На завершенні першого тайму господарі подали кутовий і Зозуляк небезпечно бив головою, але зовсім трохи не влучив у дальній кут. Загалом мінімальна перевага Минаю цілком відображала перебіг подій на полі.
 
На початку другого тайму Середнє додало в активності. Щербей гостро пробив з 15 метрів, Романко робить сейв, відбиваючи на кутовий. Та вже на 42-ій хвилині гості подвоїли рахунок. Жолтанич з кутового закрутив у ворота – 0:2.
 
За п’ять хвилин Кузьманич вивів Кучерявого сам на сам і Віталій робить рахунок розгромним – 0:3.
 
Ще за мить гості знову забивають. Ковальчук обійшов справа двох захисників і подав на інший край штрафної, де Рябчик вдало пробив головою – 0:4.
 
Побиття середнянців за дві хвилини продовжив Ковальчук, який замкнув простріл Рябчика – 0:5.
 
Кузьманич пробивав з 20 метрів, але повз ворота. На 56-ій хвилині Браїла асистував Кучерявому – 0:6.
 
На 60-ій хвилині Повхан пробив з лівого краю штрафний у ближню дев’ятку та воротар відбиває. Подачу з кутового реалізував у гол престижу Кічковський, який вийшов на заміну – 1:6.
 
На 65-ій хвилині Владислав Лютнянський справа віддав на Ковальчука, який не зміг переграти Цубину з семи метрів. За дві хвилини до завершення матчу Янцо відкинув під удар Кічковському, який влучив у стійку, а добивання Басараба з правого краю зловив воротар.
 
Юнаки Минаю за останні два матчі забили 14 голів і значно покращили свою різницю голів.
 
 
Арбітр – Мар’яна Сухан
Асистенти – Мирослав Гала, Гала
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
смт Середнє, глядачів 400
 
ФК «Середнє» - ФК «Минай» 1:6
 
Голи: Кічковський, 61 - Ковальчук, 18, 53, Жолтанич, 42, Кучерявий, 47, 56, Рябчик, 51.
 
Середнє: Сергій Цубина, Михайло Каршляк, Іван Зозуляк, Олександр Бордаш, Святослав Просолін, Артур Лешко, Мирослав Повхан, Йосип Басараб, Андрій Щербей, Максим Стеценко, Василь Попович.
На заміну виходили: Микола Янцо, Євген Озимок, Михайло Кічковський.
Тренер – Іван Лях.
 
Минай: Антон Романко, Кіріл Сінельніков, Євген Мороховець, Віктор Макосій, Євген Корпанець, Андрій Рябчик, Владислав Риган, Ростислав Жолтанич, Юрій Кузьманич, Віталій Кучерявий, Володимир Ковальчук.
Запасні: Володимир Валько, Іван Кичера, Микита Браїла, Владислав Лютнянський, Іван Гуляйгородський, Олександр Фетько, Павло Повханич.
Тренер – Валерій Кузнецов.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1047 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: