Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Минаю" скорочують відставання від лідерів (ФОТО)
20:43
Юнаки "Минаю" скорочують відставання від лідерів (ФОТО)
У центральному поєдинку юнацької першості минайці вдома вирвали перемогу у Бужори.

Юнаки
Команди зі старту задали високий темп гри і вже в першій десятихвилинці двічі розписались у воротах один одного. Спочатку іршавці зусиллями Киніва, який здійснив прохід і результативний удар, відкрили рахунок. Та за хвилину господарі вирівняли становище, коли після дальнього удару Сухан відбив м’яч перед собою, а Гуляйгородський був першим на добиванні – 1:1.
 
Далі на деякий час Минай перехопив ініціативу і провів декілька гострих атак. Макар здійснив прорив через центральну зону і на завершенні пробив з 24 метрів, але трохи вище цілі. Бужора відповідала стрімкими проходами своїх атакуючих гравців. Кинів на лівому краї штрафної обійшов двох опонентів і пробивав з шести мерів у ближній кут, але не точно. Березнай скинув під удар Киніву, але його постріл пройшов біля стійки. Ще в одній з атак Марковцій бив з розвороту з 19 метрів та воротар грає надійно.
 
У відповідь Жолтанич з лівого краю штрафної пробив над воротами. Ближче до завершення першого тайму Рябчик перехопив чужу передачу і пробив з 23 метрів, Сухан впіймав.
 
У другій половині зустрічі команди так само проводили гру на зустрічних курсах, хоча моментів було не багато. Петро Кляп виконав стандарт з 24 метрів, але вище воріт. Активний Жолтанич здійснив перехоплення на чужій половині поля, але завдати прицільного удару не вийшло. За мит Жолтанич вийшов на ворота з лівого флангу, але з семи метрів пробив повз рамку. На 47-й хвилині Кучерявий прострілив, а Лютнянський за допомогою рикошету переправив круглого у стіку воріт – 2:1.
 
Схожий момент за декілька хвилин виник у гостей, після прострілу справа Кинів завдав удару з восьми метрів, але заслабо і воротар забрав. Після навісу Кучерявого Рябчик пробив головою з чотирьох метрів та Сухан робить сейв. Непоганий момент не використав Марковцій, який пробивав з з правого краю штрафної з 14 метрів, але над воротами.
 
В останні хвилини минайці мали шанси збільшити перевагу. Король подав зі штрафного, а Кучерявий пробив головою, але вище рамки. На 69-й хвилині Кучерявий вийшов один в один та не зміг переграти Сухана.
 
Підопічні Кузнецова скорочують відставання від Бужори, яка йде другою, до одного очка.
 
 
Арбітр – Денис Дудаш
Асистенти – Юрій Шимон, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 100
 
ФК «Минай» U17 - ФК «Бужора» U17 Іршава 2:1
 
Голи: Гуляйгородський, 6, Лютнянський, 47 – Кинів, 5.
 
Минай: Антон Романко, Станіслав Зизич, Богдан Макар, Ярослав Король, Євген Корпанець, Ростислав Жолтанич, Володимир Ковальчик (Владислав Лютнянський, 36), Андрій Рябчик, Владислав Риган (Микита Браїла, 36), Іван Гуляйгородський, Віталій Кучерявий.
Запасні: Володимир Валько, Віктор Макосій, Андрій Штелиха, Олександр Фетько, Ростислав Вогар, Іван Кичера.
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Бужора: Василь Сухан, Петро Кляп, Іван Хила, Іван Костак, Ростислав Матійко, Дмитро Глеба, Іван Кормош, Іван Кинів, Василь Кинів, Василь Березнай, Даниїл Марковцій.
Запасні: Михайло Кормош, Тарас Глеба, Михайло Полянський.
Тренер – В. Цогла.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: