Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Минаю" та "Боржави" відмітились результативністю (ФОТО)
20:48
Юнаки "Минаю" та "Боржави" відмітились результативністю (ФОТО)
Юнаки минайців впевнено переграли суперника з Іршавщини.

Юнаки
Першими на газон минайського поля вийшли молодіжні склади команд, які задали тон старшим партнерам і забили на двох одинадцять голів. Ужгородцям вкрай потрібно було набирати три очки, щоб наздогнати іншу іршавську команду.
 
Так вже на 7-ій хвилині Ковальчук отримав пас врозріз і уникнувши офсайду вийшов один в один і забив перший гол своєї команди – 1:0.
 
Господарі краще контролювали м’яч і першій нагоді стрімко вибігали в атаки. Натомість довжанці переважали суперника антропометрії, тому більшість єдиноборств були за ними. На 13-ій хвилині господарі розіграли тривалу атаку на завершенні якої Повханич пробивав вже по пустим воротам – 2:0.
 
Далі Рябчик вивів Кузьманича сам на сам з воротарем та Вакаров зіграв надійно. Гості зуміли відповісти ударом Ференція з 30 метрів, кіпер зловив. На 20-ій хвилині Рябчик здійснив прохід у штрафну з правого краю і виконав простріл, а Риган замкнув – 3:0.
 
За сім хвилин боржавці на деякий час повернули інтригу у матчі. Ференцій закинув вперед на Райду, який вийшов один в один і пробив кіпера – 3:1.
 
Та через три хвилини капітан Минаю знову збільшує рахунок: Рябчик увійшов у карну зону з правого флангу і пробив з 10 метрів у дальній кут – 4:1.
 
Ще за мить Ковальчук реалізовує вихід сам н сам – 5:1. Таку ж нагоду мав Рябчик та цього разу не влучив у ворота.
У другій половині гри біло-голубі були такими ж нестримними в атаці. Повханич подав справа і м’яч полетів у ворота, кіпер з труднощами відбиває. На 41-ій хвилині рідка атака гостей закінчилась фолом Макара на Райді у карній зоні. Сам постраждалий і реалізував пенальті – 5:2.
 
На 50-ій хвилині Гуляйгородський з правого краю зробив простріл, а Рябчик переправив шкіряного у ворота – 6:2.
За чотири хвилини Кузьманич сильно пробив з лівого краю штрафної – 7:2.
 
На 61-ій хвилині довжанці заробили стандарт, після подачі з якого Батьо випередив воротаря і головою пробив по пустим воротам – 7:3. Ще один стандарт міг втілити у гол Цимбал та його удар не став проблемою для воротаря минайців.
 
Крапку у цій гольовій перестрілці поклав Рябчик, який в черговий раз вийшов на рандеву з кіпером і пробив повз нього, тим самим оформивши хет-рик – 8:3.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Мирослав Горгош, Юрій Шимон
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Минай, глядачів 200
 
ФК «Минай» - ФК «Боржава» Довге 8:3
 
Голи: Ковальчук, 7, 34, Повханич, 13, Риган, 20, Рябчик, 30, 50, 66, Кузьманич, 54 - Райда, 27, 41 (пен.), Батьо, 61.
 
Минай: Антон Романко, Кіріл Сінельніков, Євген Мороховець, Віктор Макосій, Богдан Макар, Юрій Кузьманич, Ростислав Жолтанич, Владислав Риган, Павло Повханич, Володимир Ковальчук, Андрій Рябчик.
На заміну виходили: Володимир Валько, Іван Кичера, Євген Корпанець, Микита Браїла, Іван Гуляйгородський, Олександр Фетько.
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Боржава: Віталій Вакаров, Іван Роман, Петро Повх, Михайло Батьо, Михайло Сможаник, Владислав Олегаш, Олександр Рішко, Олег Цимбал, Ярослав Ференцій, Юрій Сас, Михайло Райда.
На заміну виходили: Віктор Трикур, Михайло Керечанин, Владислав Рот, Василь Квак.
Тренер – В'ячеслав Шуста, Василь Фірка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 980 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: