Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Невицького замку" перемагають аутсайдера (ФОТО)
22:30
Юнаки "Невицького замку" перемагають аутсайдера (ФОТО)
Господарі невицького поля переграють мукачівських однолітків.

Юнаки
Обидві команди перед цим туром знаходились у скрутному становищі, йдучи у кінці таблиці. Невицькі юнаки мали у своєму доробку три бали, тоді як мукачівці не можуть перервати серію із поразок.
 
У цьому матчі господарі протягом всього матчу діяли більш впевнено і зовсім скоро повели у рахунку. На 8-ій хвилині Опаленик зліва подав у штрафну та м’яч влучив у поперечку, далі Микита намагався вибити ударом через себе та влучив собі у руку, тож арбітр призначає пенальті. Молнар пробиває точно в кут – 1:0.
 
Через дві хвилини Глухан пройшов справа до воріт і пробив з гострого кута, але мимо. На 14-ій хвилині чи не перший гострий випад ракошинців завершився голом. Кениз із глибини поля віддав вперед на забігання Губакову, який втік від захисників і пробив повз воротаря – 1:1.
 
Підопічні Гартманна ближче до перерви зуміли забити ще раз. Перед цим Беспалько пробив з 24 метрів, але трохи вище. На 31-ій хвилині Глухан увійшов у штрафну і пробив з 8 метрів, воротар відбив. Гвардіонов намагався добити, але воротар рукою вдарив його по голові, тож арбітр вдруге вказує на одинадцятиметрову позначку. Тепер вже інший центральний захисник Гіді реалізовує пенальті – 2:1.
 
У другому таймі було багато боротьби та мінімум змістовної гри. Після подачі зі штрафного Головей добивав з 8 метрів, але не влучив у рамку. На 54-ій хвилині Опаленик вискочив один в один з воротарем і не промахнувся – 3:1.

На 60-ій хвилині Різак ударом з 20 метрів потряс поперечку. За декілька хвилин кутовий у виконанні Гіді на ближній стійці замкнув Федарка – 4:1.
 
Друга перемога у чемпіонаті дозволяє невиччанам піднятись на дві позиції вгору. Ракошино зуміло нав’язати боротьбу супернику та уникнути розгрому їм не вдалось.
 
 
Арбітр – Золтан Кота
Асистенти – Андрій Сімку, Сергій Гецко
Делегат матчу – Василь Козик
 
с. Невицьке, глядачів 100
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Колос» (Ракошино) – 4:1
 
Голи: Молнар, 8 (пен.), Гіді, 31 (пен.), Опаленик, 49, Федарка, 62 – Губаков, 14.
 
Невицьке: Михайло Чубірка, Михайло Молнар, Максим Гіді, Олександр Федарка, Василь Зерцалов, Андрій Головей, Олександр Беспалько, Антон Гвардіонов, Вадим Опаленик, Василь Дюгованець, Станіслав Глухан.
На заміну виходили: Даниїл Різак, Михайло Грошик, Павло Пауш, Мартін Токач, Михайло Повідайчик, Владислав Хорошун.
Тренер – Мілан Гартманн.
 
Колос: Василь Лендєл, Олександр Микита, Іштван-Саболч Ваш, Владислав Дуран, Михайло Андрейко, Дмитро Шелько, Олександр Стегней, Мирослав Мазютинець, Золтан Кениз, Олександр Губаков, Вячеслав Недбайлов.
На заміну виходили: Олександр-Едуард Тар, Владислав Лазар, Дмитро Куруц.
Тренер – Степан Когутич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 693 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: