Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Нижнього Коропця" мінімально перемагають "Бобовище"
10:52
Юнаки "Нижнього Коропця" мінімально перемагають "Бобовище"
14-го жовтня на стадіоні у Нижньому Коропцю проходив матч 22-го туру першості Закарпаття Західної зони, де місцева команда приймала ФК «Бобовище».

Юнаки
У матчі юнацьких складів цей матч був дуже цікавим для вболівальників з турнірної точки зору, адже господарі займають лідируюче місце і претендують на золоті медалі, натомість гості володіють цілком добротним колективом і теж борються за комплект нагород. Ну і також не варто забувати, що на полі зійшлись команди Мукачівського району, а як відомі мукачівські дербі завжди проходять гаряче.
 
Жодна з команд з перших хвилин не рвалась у атаку, обидва колективи вивчали один одного. Ближче до середини тайму Нижній Коропець на правах господарів все ж таки заволодів територіальною перевагою, однак варто зазначити, що захист Бобовища грав надійно і саме тому моментів у коропецької команди не було. На 23-ій хвилині півзахисник гостей Бобела Ярослав дуже сильно пробив з 30-ти метрів, однак чудову реакцію продемонстрував Лановенко Олександр і перевів м`яч на кутовий. Під кінець першого тайму господарі активізувались і це принесло їм бажаний результат. Вже на останній хвилині тайму Манчик Дмитро змістився з лівого флангу в центр і блискуче пробив з 25-ти метрів, круглий влетів у дев`ятку воріт Скиби Василя.
 
Другий тайм вийшов не багатим на гольові моменти. Коропець намагався втримати переможний результат, а Бобовище не надто активно йшло в напад, напевно боячись отримати гол в контратаці. Хоча стовідсотковий момент у гостей для того, щоб зрівняти рахунок все ж таки був. З кутового удару, після метушні в штрафного майданчику м`яч відскочив до Кушніра Валентина, однак Валентин з 5-ти метрів без перешкод умудрився не влучити в рамку воріт і пробив вище.
 
В середині другого тайму господарі могли забити другий гол і закрити питання про переможця цього матчу ще до фінального свистка, але автор забитого голу Манчик Дмитро не реалізував пенальті, чудово в цьому епізоді зіграв кіпер гостей Скиба Василь, який зреагував на цей удар.
 
Як підсумок, фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемого Нижнього Коропця над Бобовищем з рахунком 1:0, яка означає, що коропецька команда продовжує одноосібно лідирувати в турнірній таблиці.
 
 
Арбітр – Мирослав Горгош
Асистенти – Ян Рогач, Юрій Шимон
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
ФК «Нижній Коропець» - ФК «Бобовище» 1:0
 
Гол: Манчик Дмитро 35хв.
 
ФК «Нижній Коропець»: Лановенко О, Дідик Я, Маринець А, Грицив С, Перегуда В, Гопонько В, Гей Д, Орос С, Манчик Д, Цанько В, Фенчак І.
Запасні: Павлюк К, Плеша В, Олберт Я.
 
ФК «Бобовище»: Скиба В, Кушнір В, Коструб Є, Мадяр Ю, Бобела Я, Данкулинець В, Павлинов В, Качур Ю, Заяць О, Ціптак Ю, Гойс Є.
Запасні: Свида М, Герц О, Меденцій М.
Артем Панченко
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 696 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: