Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Нового Давидкова переграють "Заріччя" (ФОТО)
21:47
Юнаки Нового Давидкова переграють "Заріччя" (ФОТО)
Підопічні Василя Федака вдало стартують у юнацькій першості Західної зони.

Юнаки Нового Давидкова переграють
Очевидно, що в селі Нове Давидково вже скучили за обласним футболом, адже вже на початку гри юнацьких складів на стадіоні було присутньо близько 200 вболівальників. Таким фанатам можуть позаздрити деякі клуби Вищої ліги.
 
Щодо самого матчу, то на полі були рівні суперники, які не часто завершували свої атаки ударами по воротам. Вже на 7-й хвилині Сорока намагався завдати удару з 10 метрів, але захисник порушив правила на ньому, тож арбітр призначає пенальті. Пазуханич впевнено його реалізовує – 1:0.
 
Гостям трохи краще вдавалось будувати свої атаки, та й м’яч у них держався більше. На 10-й хвилині Караслай пробив з 20 метрів, але трохи вище. Бігар подаючи кутовий закрутив під ближню стійку та Фущич підстраховує голкіпера і вибиває з лінії. Віктор Зан пробив зі штрафного з 18 метрів, Марущак грає надійно. На 33-й хвилині Король вистрілив з 19 метрів, але знову воротар на місці. За хвилину Пазуханич вдало пробив зі стандарту з 18 метрів і збільшує перевагу перед перервою - 2:0.
 
На старті другого тайму Олександр Зан вискочив сам на сам з воротарем, але пробив мимо. Через дві хвилини після помилки захисника Олександр Зан пробиває з 13 метрів, але не точно. Віктор Зан цілив зі штрафного з 28 метрів, але над поперечкою. Гості продовжували підтискати новодавидківців. Віктор Зан обіграв двох захисників і пробив з 12 метрів, воротар впіймав.
 
На 50-й хвилині після довгої передачі зі своєї половини поля Бурак випередив на виході воротаря і влучив вже у пусту рамку – 3:0.
 
На 56-й хвилині капітан Заріччя Караслай отримав друге попередження за фол в середині поля, тож підопічним Ганчича потрібно було перебудуватися, щоб не пропустити ще більше. Бігар пробивав з лівого краю з 20 метрів, але над воротами. В останній гострій атаці Пазуханич викотив під удар Чобану та Мирослав пробив з 13 метрів повз ворота.
 
Юнаки Ф.Медвідя здобувають домашню розгромну перемогу. Зарічанці нічим не поступались, а в дечому навіть переважали суперника, але все ж їдуть додому ні з чим.
 
 
Арбітр – Денис Дудаш
Асистенти – Юрій Бобаль, Михайло Больча
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Н.Давидково, глядачів 250
 
ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково – ФК «Заріччя» 3:0
 
Голи: Пазуханич, 7 (пен.), 34, Бурак, 45.
Ф.Медвідя: Вячеслав Марущак, Валентин Кушнір, Вадим Гранчак, Олександр Чоповші, Олександр Балаж, Андрій Бігар, Василь Буряк, Мирослав Чобан, Артур Пазуханич, Олександр Сорока, Олександр Кузьма.
Запасні: Вадим Сабадош, Владислав Кузьма.
Тренер – Василь Федак.
 
Заріччя: Михайло Булеза, Василь Булеза, Олександр Зан, Михайло Шпак, Іван Химинець, Сергій Караслай, Віктор Зан, Віталій Король, Іван Фущич, Іван Марко, Михайло Садварій.
Запасні: Ярослав Семак, Михайло Фельцан, Василь Бобіта.
Тренер – Л. Ганчич.
 
Попередження: О. Кузьма, 69 – Садварій, 15, Караслай. 40, О. Зан, 70.
Вилучення: Караслай, 56.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 761 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: