Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Нового Давидкова розбираються з аутсайдером (ФОТО)
21:03
Юнаки Нового Давидкова розбираються з аутсайдером (ФОТО)
Підопічні Василя Федаки не залишили шансів супернику.

Юнаки Нового Давидкова розбираються з аутсайдером (ФОТО)
Господарі підходили до цього протистояння безперчним фаворитом. Вже на 10 секунді гри Василь Буряк вибіг сам на сам, але пробив не сильно і голкіпер відбив ногою. За цим послідувало декілька стандартів біля воріт гостей, але безрезультатно. На 8-й хвилині гості швидко перейшли у наступ і Григорчук втікав на побачення з воротарем та Сабадош збив нападника ще до штрафної і отримав попередження. Удар зі штрафного був легкою здобиччю для Юрія Бурака.
 
На 13-й хвилині Сорока здійснив перехоплення на чужій половині поля, вийшов сам на сам і відкрив рахунок у матчі – 1:0. Сабадош пробивав з 26 метрів, але трохи мимо. На 18-й хвилині господарі провели затяжну атаку на фіналі якої Адам збив Сороку у своїй штрафній і арбітр призначає пенальті, хоча до цього моменту тривалий час гравець Чопа не піднімався очікуючи допомоги лікаря в центрі поля. Пенальті пробивав Синкович, але поцілив у поперечку.
 
Новодавидківці продовжували насідати на ворота суперника. Василь Бурак перехопив круглого і вийшов сам на сам та його удар з 14 метрів у дальній кут потягнув ворота. На 25-й хвилині Синкович знову скористався помилкою суперника, підібрав м’яч, втік від двох захисників, вийшов віч-на-віч і подвоїв рахунок – 2:0.
 
Під завершення першого тайму Кузьма віддав зліва на Синковича, який на замасі кладе на землю кіпера та все ж влучає в нього, добивання головою Сороки захисник Чопа виносить головою з лінії воріт.
 
У другій тридцятип’ятихвилинці підопічні Федаки не збавляли обертів. Воротар гостей не вдало ввів м’яч у гру, вибивши прямо на Синковича і той одразу пробив з 30 метрів по пустим воротам, але не влучив. Один з небагатьох ударів від Локомотива завдав Адам з 20 метрів та голкіпер забрав. Синкович увійшов з лівого краю у карну зону і пробив з восьми метрів та влучив у поперечку. Балаж виконав стандарт з 22 метрів та за гостей знову грає поперечка.
 
Локомотивець тромпак вийшов на ударну позицію та з його пострілом справився Юрій Бурак. Захисник господарів Бігарі перехопив круглого на своїй половині поля і здійснив слаломний прохід через центр поля, обійшовши декількох суперників вийшов сам на сам, але не зміг переграти воротаря. На 59-й хвилині Марущак вийшов на ворота у супроводі Русина, обігравш його влучно пробив по воротам – 3:0.
 
За три хвилини Марущак знову пробивав з 10 метрів та цей удар заблокували захисники та Бігарі був першим на добиванні – 4:0.
 
Довершив розгром мініатюрний нападник, який вийшов сам на сам і з другої спроби пробив Федючка – 5:0.
 
Юнаки Ф. Медвідя продовжують йти слідом за лідером відстаючи на шість балів. Молодь з Чопа хоч і йде на останньому місці та до цього часу більше чотирьох м’ячів не пропускала.
 
 
Арбітр - Золтан Кота
Асистенти – Саболч Алмаші, Сергій Гецко
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
с. Нове Давидково, стадіон «Ф. Медвідя», глядачів 50
 
ФК «Ф. Медвідя» Нове Давидково U17 – ФК «Локомотив-Чоп» U17 5:0
 
Голи: Сорока, 13, Синкович, 25, Марущак, 59, Бігарі, 62, Стець, 70.
 
Ф.Медвідя: Юрій Бурак, Олександр Чоповці, Вадим Гранчак, Андрій Бігарі, Олександр Балаж, Владислав Кузьма, Василь Бурак, Вадим Сабадош, Олександр Сорока, Ярослав Синкович, Олександр Кузьма.
На заміну виходили: Юрій Стець, В’ячеслав Марущак.
Тренер – Василь Федак.
 
Локомотив-Чоп: Дмитро Федючка, Євген Русин, Василь Маргітич, Валерій Тромпак, Василь Павлик, Іштван Баюс, Олександр Адам, Віктор Івасик, Євген Григорчук, Євген Тітт, Дмитро Піщикевич.
Тренер – В. Мартиненко
 
На 19-й хвилині Синкович не реалізував пенальті (поперечка).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: