Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Оболоні" та "Вітязя" ділять очки
14:29
Юнаки "Оболоні" та "Вітязя" ділять очки
Підопічні Євгена Гливки втрачають важливі очки у Вишкові.

Юнаки
Гості були фаворитами зустрічі і займали друге місце відстаючи від МФА на 7 пунктів.
 
І з початком гри вони заволоділи територіальною перевагою і створювали небезпеку біля воріт Кисіля. Так на 8-ій хвилині Василь Качаєв віддав пас на хід Семківу, який не став зближатись з голкіпером і пробив з 16 метрів, але дуже невдало.
 
Та вже через три хвилини концгазівські юнаки домоглись свого - це Лелекач метрів з 30 потужним ударом відкрив рахунок – 0:1.
 
Та потрібно відзначати хустських однолітків, які не опустили руки і вже в наступній атаці зрівняли рахунок: пішов навіс з штрафного, один із захисників Вітязя пробив по власних воротах, Костик відбив та на добиванні перший був Вакаров – 1:1.
 
Після цього гра проходила в середньому темпі, було багато браку в діях обох команд. Та все ж гості виглядали цікавіше. Вони створили ще в першому таймі декілька нагод для того щоб вийти вперед, але то вони били вище, то воротар Оболоні діяв надійно.
 
Другий тайм розпочався з боротьби за центр поля, тому команди довго не могли досягнути конструктиву в атаках. На 48-ій хвилині Тороні пройшов по правому флангу і покотив під удар Зінчуку та той із вбивчої позиції пробив вище. Господарі також не відсиджувались в захисті, активним в складі Оболоні були Улашин, Чічіна та Вакаров.

Та останні десять хвилин хустські юнаки провели в обороні відбиваючи атаки гостей. Тож після першого кола юнаки Вітязя займають третю сходинку, а Оболонь - 8 місце в турнірній таблиці.

 
Арбітр – Микола Мондик
Асистенти – Мар’яна Сухан, Ярослав Гала
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Вишково, глядачів 50
 
ФК «Оболонь» Хуст – ФК «Вітязь» Концгазо 1:1
 
Голи: Вакаров, 16 - Лелекач, 11.
 
Оболонь: Станіслав Кисіль, Станіслав Божан, Андрій Буковецький, Владлен Поп, (Олександр Лемко, 53), Ярослав Буковецький, Ярослав Вакаров, Павло Улашин, Олександр Гангур, Мирослав Чічіна, Денис Кришталь, Едуард Фиця.
Запасні: Денис Фляшко.
Тренер – Юрій Мовчан.
 
Вітязь: Олександр Костик, Назар Зінчук, (Олександр Адам, 62), Юрій Лелекач, Володимир Качаєв, Сергій Тичак, Ігор Булеца, Василь Качаєв, Вадим Дуран, Євген Купар, Олександр Семків, (Андрій Тороні, 36) Олександр Іванов.
Запасні: Крістіан Марина, Сергій Бадида, Крістіан Федака, Юліан Козуб.
Тренер – Євген Гливка.
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 653 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: