Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Ракошина" громлять кінчешців
20:50
Юнаки "Ракошина" громлять кінчешців
Господарі здобувають перемогу забивши більшість голів у другому таймі.

Юнаки Тільки-но гравці обох команд вийшли на свіжо скошений газон стадіону в Ракошині, як рахунок вже був на користь підопічних Морщука. Відзначився Назар Макусій.

Та Сокіл відійшовши від стартового натиску зумів відповісти на 20-ій хвилині. Правий півзахисник Владислав Яковлєв зрівняв цифри на табло. Гра носила відкритий характер, м’яч рухався від одної штрафної до іншої. Хоча біля воріт гостей бував частіше. Пеца сильно пробивав, але захисники заблокували його удар.    

Вже на початку другої половини матчу ракошинці знову забили гол з роздягальні. Машіка навісив з правого флангу, Андейко пробив головою. Воротар зіграв не впевнено і відбив шкіряного у свої ворота.  2:1.

Буквально через хвилину кінчешці розіграли п’ятку біля своїх воріт та Макусій перехопив пас на Тороні, і трохи зблизившись потужно пробив. 3:1.

Господарі мали відчутну перевагу і створювали багато моментів. Машіка з шести метрів розстрілював ворота, але влучив у голкіпера. Андрейко підхопив м’яч перед штрафною, пройшов до воріт і оформив дубль. 4:1.

Макусій втратив змогу також записати на свій рахунок дубль, коли пробивав з семи метрів, воротар зіграв надійно. Згодом Ракошино заспокоїлось і збавило оберти. Цим скористались гості. Один з кращих та наймолодших їхніх гравців Юліан Козуб обікрав захисника та кіпера і пробивав по воротам та з лінії воріт виніс капітан Уста. Ще за мить Козуб віддає на хід Яковлєву, який втікає на побачення з Гегедошом і переграє його. 4:2.

Та останнє слово було за ракошинцями. За три хвилини до кінця матчу Пеца опинився в потрібному місці в підходящий момент і забив гол з шести метрів. 5:2.

Команди порадували глядачів видовищною грою, особливо задоволеними залишились місцеві вболівальники, які заповнили стадіон вщент. Попередні їхні зустрічі були за "Соколом", тож юнаки Ракошина взяли реванш.
 

Арбітр – Олександр Абель
Асистенти – Маряна Сухан, Микола Маточка
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
с. Ракошино, глядачів 300
 
ФК «Ракошино» - ФК «Сокіл» Кінчеш 5:2

Голи: Макусій, 1, 38, Андрейко, 37, 44, Пеца, 67 – Яковлєв, 20, 58.

Ракошино: Артур Гегедош, Станіслав Уста, Андрій Ваш, Ілля Ремета, Олександр Лазар (Віталій Гартл, 47), Владислав Андрейко, Назарій Макусій, Василь Машіка (Василь Деркач, 45), Іван Лендєл, Богдан Савчинець (Вадим Пеца, 20), Василь Ковбин (Василь Лендел, 52).
Тренер – Артур Морщук.

Сокіл: Денис Тренич (Ростислав Блох, 52), Андрій Тороні, Богдан Зуб, Владислав Яковлєв, Артем Асаулюк, Віталій Мадяр, Павло Петьовка (Владислав Лисий, 48), Едмунд Вараді, Іван Пеха (Мартін Горват, 46), Олександр Монастирський, Юліан Козуб.
Запасні: Крістіан Кропог, Андрій Зизич, Мартін Гречин, Даніель Бібен, Максим Олень, Владислав Вайчук.
Тренер – Василь Червеняк.

Попередження: Гегедош, 20, Ваш, 40 – Яковлєв, 40.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1167 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: