Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Рутенії" переграють однолітків з Великої Копані (ФОТО)
16:37
Юнаки "Рутенії" переграють однолітків з Великої Копані (ФОТО)
Підопічні Рудольфа Балажинця здобувають три очки у перм'єрному матчі чемпіонату.

Юнаки
Відразу з перших хвилин гості взялись штурмувати ворота суперників. Пайдич пристрілювався з дальньої відстані, але знову неточно. Не збавляючи обертів, підопічні Балажинця, змогли забити швидкий гол. Так на п’ятій хвилині гри, Пайдич видав точний пас на Тотіна і той головою розстріляв вже майже порожні ворота.
 
Юнаки «Копані», в свою чергу, відповідали дальніми пострілами, але бажаного результату вони не приносили. За п'ять хвилин, господарі нарешті змогли підійти до володінь Гончарука, але завдати акцентованого удару не вдалось.
 
На 15-й хвилині гості вкотре подавали від кутового прапорця. Шкірта закручував у ворота, але голкіпер зумів врятувати свою команду. В наступному епізоді, після подачі з правого краю, голкіпер господарів жорстко зіграв проти Дзямка, але все обійшлось.
 
На 20-й хвилині юнаки «Рутенії» занервували. Команда суперника заробила право на небезпечний штрафний, але Гончарук з другої спроби забрав круглого.
 
На 26-й хвилні відбувся досить суперечливий епізод. Федака прострілив у штрафну, де Дзямко заніс круглого у ворота, але головний арбітр не зарахував взяття воріт. Загалом, перший тайм пройшов за невеликої переваги гостей. Відразу в дебюті другого тайму Пайдич віддав врозріз на Данкулинця і той не без труднощів зміг переграти голкіпера - 0:2.
 
Такий розвиток подій не влаштовував юнаків «Копані» і вони все частіше опинялись біля чужих воріт. Так в одному із моментів, після помилки у захисті гостей, партнери вивели на ударну позицію нападника і той холоднокровно реалізував такий подарунок - 1:2.
 
Пропущений м’яч додав підопічним Балажинця ще більше впевненості і вже за декілька хвилин вони збільшили свою перевагу. Шкірта подав з кута поля у карний суперника, де Гопко, на дальній стійці, ударом головою встановлює фінальний рахунок зустрічі - 1:3.
 
Після цього обидва колективи обмінювались атаками, але абитих м’ячів вболівальники більше не побачили. 

 
Арбітри: Гала М., Дубровка Є., Меденцій Д.
 
ФК «Велика Копаня» – ФК «Рутенія» Сторожниця 1:3
 
Голи: Чийпеш - Тотін, Данкулинець, Гопко.
 
В.Копаня:
Запасні:
Тренер –
 
Баранинці: Гончарун Мар’ян, Гопко Максим, Тотін Анатолій, Пайдич Йосип, Федака Крістіан, Мармор Едвін, Шовш Михайло, Шкірта Іван, Данкулинець Михайло, Бабков В’ячеслав, Дзямко Богдан.
Запасні: Вайда Руслан, Костик Станіслав.
Тренер – Рудольф Балажинець
Олександр Гряділь
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці "Копані" Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 906 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вася  
0
на сайті ФФЗ "Рутенія" значиться, як ужгородська команда

الاسم *:
Email *:
كود *: