Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Рутенії" розбивають кінчешців (ФОТО)
20:49
Юнаки "Рутенії" розбивають кінчешців (ФОТО)
Лідер чемпіонату розправляється із суперником навіть у меншості.

Юнаки
Гонка за золотом у юнацькі першості Західної зони у самому розпалі – дві команди значно відірвались і лише очікують осічки один одного. Юнаки Сокола йдуть на останньому місці, тож не змогли створити серйозного спротиву команді з вершини таблиці.
 
Вже на 12-ій хвилині простріл з флангу захисник Кінчеша зупиняє рукою. Та удар з одинадцяти метрів від Шовша воротар господарів відбив. Через десять хвилин лівий крайній півзахисник замикає простріл від свого партнера і виводить свою команду вперед – 0:1.
 
За п’ять хвилин Вогар знову пробиває зліва по воротам, за господарів грає стійка та Данкулинець був першим на добиванні – 0:2.
 
Тотальний контроль від підопічних Балажинця змушував соколів оборонятися чи не всією командою. Данкулинець прорвався до воріт з правого краю та воротар впевнено грає на виході. Мармор прострілив справа, а Булеца пробивав з 10 метрів, але захисники заблокували. Під завершення тайму Гопко вдало пробив після подачі з кутового – 0:3.
 
У другій половині зустрічі Рутенія продовжувала домінувати на полі. Більшість атак йшли з лівого краю, де Вогар доволі легко обходив своїх суперників. В одному з епізодів Василь вийшов один в один та не зміг переграти воротаря. Після подачі з корнера Вогар бив головою, але в руки кіперу. Далі Данкулинець асистував Вогару та його удар з 8 метрів був не точним. На 49-ій хвилині кінчешці загрожували чужим воротам ударом зі штрафного з 18 метрів, Варга влучив у поперечку, а ще один удар пройшов біля стійки.
 
На 50-ій хвилині після прострілу з правого флангу Сані намагався пробити по воротам та його завалив Гончарук, за що отримав вилучення і пенальті у свої ворота. Варга пробив точно – 1:3.
 
За п’ять хвилин Вогар знову обходить суперників у штрафній і був збитий, заробивши пенальті. На цей раз пробивав інший захисник – Мармор, але й він не змін переграти Сабова. Після подачі з кутового Тотін пробив головою, але мимо. На останній хвилині основного часу Мармор подав справа у карну зону, Вогар поборовся за м’яч і сильно пробив з десяти метрів – 1:4.
 
Рутенія здобуває другу перемогу підряд, по ходу матчу трохи ускладнивши собі завдання на гру.
 
 
Арбітр – Річард Готра
Асистенти – Ігор Гарлач, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
с. Кінчеш, стадіон Автомобіліст, глядачів 50
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Рутенія» Сторожниця 1:4
 
Голи: Варга, 51 (пен.) – Вогар, 23, 70, Данкулинець, 27, Гопко, 35.
 
Сокіл: Габор-Роберт Сабов, Мате Варга, Даніел Іллар, Іштван Лакатош, Кріштоф Кіш, Норберт Сінка, Шандор Кіш, Роберт Сані, Микола Тимканич, Владислав Войчук, Владислав Соханич.
Тренер – Степан Гринканич.
 
Рутенія: Мар’ян Гончарук, Ігор Булеца (Костянтин Марко, 50), Михайло Данкулинець, Михайло Шовш, Василь Вогар, Анатолій Тотін, Крістіан Федака, Максим Гопко, Іван Шкірта, Йосип Пайдич, Едвін Мармор.
Запасні: Руслан Вайда, Данило Зубанич, Костянтин Сорокін, Кирило Корчной, Яролсав Кудрич.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
На 12-ій хвилини Шовш не реалізував пенальті (воротар)
На 56-ій хвилини Мармор не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: