Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Рутенії" розбивають нижньокоропчан (ФОТО)
10:20
Юнаки "Рутенії" розбивають нижньокоропчан (ФОТО)
Підопічні Рудольфа Балажинця відгрузили супернику чотири голи.

Юнаки
Початок гри пройшов без значних загострень. До завершення першої двадцятихвилинки команди відзначились по одному удару: били Орос та Пайдич. На 21-й хвилині Шовш подав зі штрафного, найкраще скористався передачею Вогар, який вдало пробив головою – 1:0.
 
Господарі діяли більш впевнено і час від часу турбували голкіпера ударами із-за меж штрафної, але Данкулинець, Пайдич та Костик не змогли пробити Фекете. Підопічні Кіштулинця трохи рідше доводили атаку до удару. Так Машіко виривався на одного воротаря та задалеко відпустив м’яч і Гончарук забрав.
 
На останній хвилині першого тайму Маринець виконав подачу зі стандарту у карну зону, голкіпер випустив м’яч з рук та Горки замість удару по незахищеним воротам шукав партнерів передачею і вкінці кінців втратив шкіряного.

У другому таймі перевага Рутенії ставала все більш відчутною і чи не кожна друга атака ставала результативною. На 48-й хвилині Костик відкинув під удар Пайдичу і Йосипу вдався чудовий удар з 18 метрів, м’яч від поперечки залетів у ворота – 2:0.
 
Вогар справа віддав на Данкулинця та його удар забрав Фекете. На 58-й хвилині Пайдич своєчасною передачею вивів Костика один в один, перший удар відбив воротар та з другої спроби Станіслав все ж забив – 3:0.
 
За хвилину Пайдич додає до свого активу ще одну гольову передачу, віддавши лівіше на Дідича і Назар з 14 метрів забиває – 4:0.
 
Гопко пробивав з 17 метрів та воротар відбив ногами. На 65-й хвилині Нижній Коропець вибіг у контратаку, Цанько прострілив справа та Йовбак з чотирьох метрів не влучив у ворота.
 
Юнаки Сторожниці піднімаються на перше місце, тоді як Нижній Коропець розташувався на четвертому.
 
 
Арбітр – Саболч Алмаші
Асистенти – Андрій Сімку, Сергій Гецко
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
с. Концово, глядачів 50
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Н.Коропець» 4:0
 
Голи: Вогар, 21, Пайдич, 48, Костик, 58, Дідич, 59.
 
Рутенія: Марян Гончарук (Василь Галушка, 56), Едвін Мармор, Анатолій Тотін, Михайло Шовш, Іван Шкірта, Михайло Данкулинець, Василь Вогар (Руслан Вайда, 62), Йосип Пайдич, Вячеслав Бабков (Назар Дідич, 54), Максим Гопко, Станіслав Костик (Костянтин Сорокін, 57).
Запасні: Ярослав Кудрич.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Н.Коропець: Тимофій Фекете, Василь Перегуда, Сергій Орос, Василь Машіко, Дмитро Ільницький, Михайло Горки, Дмитро Манчик, Артур Маринець, Ярослав Дідик, Сергій Орос, Іван Йовбак.
Запасні: Василь Цанько, Денис Гей, Сергій Кушнерев, Олександр Карнацхов.
Тренер – Іван Кіштулинець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 965 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: