Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки: "Середнє" - "Мукачево" сильнішого не виявили (ФОТО)
09:30
Юнаки: "Середнє" - "Мукачево" сильнішого не виявили (ФОТО)
Центральний матч всього другого кола проходив у Середньому, де зустрічалися головні претенденти на золото юнацького чемпіонату.

Центральний матч всього другого кола проходив у Середньому, де зустрічалися головні претенденти на золото юнацького чемпіонату вищої ліги області.

Мукачево випереджало місцеву команду на два пункти, тож в цьому поєдинку у обох команд була чудова нагода покращити своє лідерське становище.

Підопічні Фанти непогано розпочали гру і першими могли відкривати рахунок у зустрічі. Після відмінного індивідуального проходу Симча, він з лівого краю подає на дальню стійку та його одноклубник з кількох метрів пробив головою повз рамку воріт. Вже ближче до екватору першого тайму мукачівці почали прибирати ініціативу до своїх ніг і раз пораз створювати гострі моменти біля чужих воріт. Після удару із-за меж штрафної голкіпер середнянців переводить круглого в стійку. Ще через декілька хвилин подача з правого флангу на дальню стійку і там практично в упор пробивав по воротам мукачівський півзахисник та м’яч пройшов біля стійки. Господарі важко виходили в атаку, постійно шукаючи пасом Симча і Фещука, які надавали змістовний розвиток їхній грі.

У другій половині зустрічі середнянці змогли вирівняти гру і перевести її в центр поля. Подалі від своїх воріт. Мабуть висока температура подіяла на гравців, оскільки темп помітно впав. Незважаючи на візуальну перевагу, ДЮФК ледь вдавалося створити щось небезпечне біля володінь голкіпера середнянців.

Нульова нічия скоріше на руку гостям та дивлячись на велику кількість шансів для взяття воріт в першому таймі, вони могли розраховувати і на більше. Середнє не показало ефективної гри в передній лінії і до завтра, поки свій матч не зіграє Оболонь, яка слідує за ними, залишається на другому місці.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 744 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: