Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Середнього" обмежилися шістьма
16:34
Юнаки "Середнього" обмежилися шістьма
Про двобій, у якому гості могли поїхати з двозначними цифрами в графі забитих, та дозволили собі не використати всі нагоди, далі.

Юнаки
Якби даний юнацького склад «Середнього» грав так, як це робить наразі ще зі старту цьогорічної вищої ліги, то цілком міг розраховувати на найвищі позиції. Та зараз підопічні Кузнєцова ведуть відчайдушну боротьбу за бронзу з «Ужгородом». На стадіоні у Вишкові гості продемонстрували свій відчутний потенціал, не давши супернику зробити навіть натяк на позитивний для нього результат. Та про все по порядку.
 
Як не дивно, та першого удару на 3-й хвилині, за наслідками атаки по правим флангом, завдали пивовари. Попович влучив у рамку, та Валько відбив. Через хвилину Зизич пробив у відповідь зі штрафного з лівого флангу над поперечиною. Буковецький ніби контролював однією рукою, та чи дістав би – питання риторичне.
 
Ще через хвилину Корпанець подав із правого флангу на дальній край штрафного майданчика на Кирлика й Ярослав ударом головою влучив у правий кут. Денис у падінні перевів м’яч на кутовий. Та гол все ж визрів за наслідками наступу віялом зі зміщенням із ліва направо. Риган приклався з лету й метрів із сімнадцяти влучив у дальній лівий кут – 0:1.
 
Далі Владислав додав до свого активу ще й асист, коли викотив поперечний середній пас із правого флангу на Зизича, а Стас влучив у лівий кут – 0:2. За мить Зизич пострілом із близької відстані оформив дубль – 0:3. Ще за мить гості могли довести рахунок до ще більшого, коли Кирлик точно пробив у частину браму, вільної від воротаря. Партнери підстрахували Буковецького й зупинили м’яч майже на лінії.
 
На двадцять першій хвилині на завершенні рідкісної котратаки Ком’яті прорвався по центру, змістившись трохи лівіше, й віддав на хід на Береша. Андрій міг виходити на хорошу ударну позицію, та опоненти зуміли винести м’яч від нього.
 
Через хвильку Повханич із кутового з лівого флангу розіграв на Зизича, а Станіслав віддав у штрафний майданчик на Кирлика. Ярослав пробив із ходу над поперечиною, давши надію супернику на другий тайм щодо можливого уникнення розгрому.
 
Однак уже на старті другої половини стало зрозуміло, що різниця може бути набагато гіршою для господарів. Спочатку з передачі Зизича ударом із ходу повз браму засвітився Бучок. Далі Стас вирішив узяти ініціативу до своїх ніг й індивідуальним дриблінгом реалізував вихід на воротаря легеньким ударом повз голкіпера в дальній правий кут і цим самим оформив хет-трик – 0:4.
 
Трохи згодом спрацювала атака по центру. І знову Зизич був у центрі уваги, коли середнім пасом на правий край штрафного майданчика віддав на Фетька. Олександр спрямував поліеританову кулю повз спантеличеного Дениса й змусив того вчергове виймати круглого з сітки – 0:5.
 
Фетько не заспокоївся й оформив дубль, коли ударом метрів із десяти результативно завершив атаку правим флангом зі зміщенням до центру – 0:6. Через дві хвилини господарі мали кращий шанс щодо голу престижу, коли Ком’яті знову вибіг у контратаку й віддав на партнера. Та того на якусь мить випередив Валько, який самовіддано кинувся в ноги й забрав м’яча до рук.
 
Надалі гра заспокоїлась із причини того, що гості зменшили оберти. Та навіть на такому пішому ходу вони могли довести рахунок до двозначного, якби завершальні удари в цей відрізок були точнішими й сильнішими.
 
Чудовий локальний здобуток, як для юного «Середнього», особливо якщо згадати, що у Вишкові цей колектив здобув тільки другу перемогу з різницею в понад чотири голи цього сезону. Та вже за тиждень у підопічних Кузнєцова буде шанс збільшити кількість таких звитяг вже у домашньому двобої з «Тячевом». Думаю що іншого результату місцеві фани не зрозуміють. Одночасно вони, разом із своїми улюбленцями будуть «дуже непатріотично» уболівати за «Мункач» у їх домашньому (одному з центральних у другому колі юнацької вищої ліги) матчі проти «Ужгорода».
 
Натомість молоді «Оболоні» слід докласти чимало зусиль для підготовки до виїзду в Концгазо до як ніколи потужного в цьому сезоні «Вітязя», щоб уникнути там розгрому. І це навіть при тому, що цей колектив із Ужгородського району вже офіційно достроково забезпечив собі срібні нагороди провідних юнацьких змагань нашого краю, з чим весь наш авторський колектив інтернет-видання «Lobda.at.ua» принагідно й вітає всіх фанів цієї команди й бажає примножувати здобутки.
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Іван Біров і Михайло Лялюк
Делегат ФФЗ – Василь Козик
 
20 жовтня, cмт. Вишково, стадіон «Visk», ясно, + 14 градусів, 80 глядачів
 
«Оболонь» – «Середнє» – 0:6 (0:3)
 
Голи: Риган, 9, Зизич, 15, 16, 37, Фетько, 41, 43.
 
«Оболонь» : Денис Буковецький, Ярослав Буковецький, Владислав Поп, Денис Фляшко, Євгеній Ком’яті, Денис Кришталь, Іван Дьордь, Андрій Береш, Олег Міговк, Станіслав Бохан, Василь Попович.
Запасні: Ярослав Вакаров, Олександр Лемко.
тренер – Юрій Мовчан.
 
«Середнє»: Володимир Валько, Михайло Левкулич, Ніоіл Сінєльніков, Кирил Синельников, Олександр Завацький, Віктор Макосій, Ярослав Кирлик, Павло Повханич, Владислав Риган, Євген Корпанець, Іван Гуляйгородський, Станіслав Зизич.
Запасні: Іван Зизич, Олександр Фетько, Іван Бучок.
тренер – Валерій Кузнєцов.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 758 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: