Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього поділили очки з Севлюшем
00:48
Юнаки Середнього поділили очки з Севлюшем
Турнірне становище наверху таблиці показувало, що фаворитом цієї зустрічі є середнянці.

Турнірне становище наверху таблиці показувало, що фаворитом цієї зустрічі є середнянці.

Та гра показала, що гості не беруть до уваги статистику і намагались будь-що реваншуватись за домашню поразку в першому колі.

Практично всі гравці господарів на протязі тижня приймали участь у міжнародному турнірі на честь А. Гаваші, і провели щонайменше 4 гри. Тож замість звичайних тренувань, вони мали змогу відіграти спаринги з іменитими колективами Динамо, Дніпра та Волині.

Вже з початком гри було помітно, що господарям не вистачає їх лідера Віктора Симча, який буквально напередодні поїхав до лав збірної України U-17. Тому в атакуючих діях намагались проявити себе інші гравці - Тищук, Лебідь, Попша.

Та в центрі поля господарі не завжди встигали за своїми опонентами і ті при першій нагоді проривалися до володінь Шома. Так після розіграшу штрафного, недалеко від штрафної, коли гравець Севлюша Іван Чізмар, який стояв у стінці, дістав пас від партнера і той впевнено розібрався в ситуації пробивши з семи метрів під ближню стійку воріт.

Після голу виноградів ці не стали відходити оборону, а продовжували шукати ходи до чужих воріт. Часто використовуючи довгі передачі на забігання своїх форвардів у вільні зони.

Та вже після екватору першого тайму середнянцям вдалося зрівняти рахунок, після навісної передачі з лівого флангу у виконанні Свадеби, Ігор Балаж ударом головою переправляє круглого в сітку воріт Попова.

В другому таймі гра так само проходила на зустрічних курсах. Знову ж таки після певної розвідки, гості виходять вперед. Іван Чізмар оформлює дубль дальнім ударом після якого м’яч від перекладини перетинає лінію воріт. Середнє зуміло одразу ж відповісти своєю результативною атакою, скориставшись помилкою захисника, Михайло Попша обікрав його і вийшовши на самотнього голкіпера забиває другий гол своєї команди.

Після цього гра перейшла у спокійне русло з невеликою кількістю небезпечних моментів. Середнє здобувши один пункт в цій зустрічі залишилось на першому місці та максимально близько підпустивши своїх конкурентів. Севлюш показав хорошу гру і міг розраховувати на щось більше в цьому матчі.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Севлюш» (Виноградів) 2:2

Середнє: Іштван Шом, Юрій Чульба, Василь Дорунда, Павло Тищук, Михайло Попша, Олександр Свадеба, Віталій Ганич, Володимир Дуран (Вячеслав Пінковський, 57), Сергій Машталер (Степан Федак, 57), Ігор Балаж, Владислав Лебідь.
Тренер: М. Фанта

Севлюш: Ігор Попов, Михайло Алексик, Іван Чізмар, Євген Андрух, Роман Габона, Степан Чоло (Євген Товт, 62), Михайло Міговк, Артур Вайда, Василь Кобрин, Олександр Байдак, іван Козуб.
Тренер: І. Білак

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 898 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: