Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Юнаки «Середнього» прийшли, побачили фаворита й перемогли
12:05
​Юнаки «Середнього» прийшли, побачили фаворита й перемогли
Про деталі цього центрального, однак на певний час відкладеного, матчу 8-го туру читайте далі.

​Юнаки «Середнього» прийшли, побачили фаворита й перемогли Незважаючи на те, що експерти перед стартом цього двобою віддавали перевагу пивоварам, та він вийшов дуже конкурентним. Можливо на це вплинув виїзд за кордон одного з ключових нападників господарів, а можливо підопічні Миколи Буковецького, після важкого сусідського дербі проти «Бужори», вигоріли емоційно, та гра в них не пішла з самого початку.

«Оболонь» намагалась атакувати позиційно, та їх опоненти протягом усього матчу досить надійно відіграли від оборони, поєднуючи цю тактичну заготовку із рідкісними швидкими вилазками до чужого карного майданчика.

Перший гострий момент виник уже на 2-й хвилині, коли атака господарів по центру, зі зміщенням до лівого флангу, завершилась правом на штрафний удар. Олександр Кон із цього стандарту поцілив під поперечину. Степан Кундрик кулаками перевів круглого на кутовий. Та далі, в плані небезпеки, був повний штиль аж до 23-ї хвилини, коли середнянці розіграли контратаку віялом, із поступовим зміщенням із правого флангу до лівого краю. Олександр Лукачина віддав на Голубку, а Ростислав передав далі на Матринця. Постріл Євгена в ближній лівий кут Віталій Ерфан відбив. Та одразу після цього, ударом головою з правого краю воротарського майданчик, м’яч додавав Денис Яцків. Пивовари відчайдушно заблокували його політ і в пожежному режимі винесли подалі від свого карного майданчика, зберігши сухі цифри на табло після першого тайму. 

На старті другої половини поєдинку активнішими були господарі, які на 36-й хвилині суттєво загострили ситуацію правим флангом. За наслідками цієї атакувальної дії Кон заробив право на штрафний удар. Юрій Куліш зі стандарту розіграв у центр на Кона, а капітан «Оболоні» сильним пострілом із 25-ти метрів влучив у рамку воріт. Кундрик, не ризикуючи, відбив і з другої спроби забрав круглого до рук.

Середнянці відповіли через сімнадцять хвилин, коли прорвались по центру, зі зміщенням до правого флангу, за участю Віталія Долгоша, Лукачини та Яцківа. Останній із цієї трійці заробив право на штрафний. Удар-простріл Максима Стеценка опоненти заблокували й далі в пожежному режимі винесли.

На 30-й хвилині Кон прострілив з кутового з правого флангу на лінію штрафного майданчика на центрального захисника Олександра Звірича, а той головою переправив круглого на лінію воротарського майданчика на Артура Шеверю. Та середнянці відчайдушно винесли від нього м’яч з ноги. Через хвилину простріл із правого флангу на дальній лівий край штрафного майданчика Владислава Бобіти ударом головою поруч із ближньою стійкою замкнув Василь Глибчук. І тут спрацювало стандартне правило щодо незабитого голу. Контратака по центру завершилась виходом Голубки на воротаря й Ростислав спрямував круглого в дальній лівий кут, повз спантеличного воротаря – 1:0.

На 2-й, доданій арбітром, хвилині господарі заробили право на штрафний із правого флангу з 35-ти метрів. Кон прострілив на ближній кут воротарського майданчика, а Шеверя підкорегував політ м’яча під ближню стійку. Кундрик продемонстрував чудову реакцію й у падінні перевів круглого на кутовий. За мить середнянці вивели Голубку на дуже хорошу ударну позицію з 16-ти метрів, та захисники «Оболоні» змогли винести від нього м’яч, убезпечивши себе від поразки з більшою різницею.

Після непересічної перемоги середнянці в хорошому настрої поїдуть у Берегово, де будуть намагатись отримати чергові комплімени від місцевого угорськомовного коментатора, а на «Оболонь» чекає набагато важче випробування в Мукачеві проти діючого чемпіона «Мункача», який в останніх матчах роззабивався не на жарт.  

P.S. Журналіст нашого сайту вже не вперше чує відмову щодо надання протоколів матчу. Складається неоднозначне враження стосовно їх прозорості! Чи то ми комусь допекли, але за словами представників ФФЗ протоколи з ігор обласного чемпіонату може взяти будь-хто, не говорячи вже про представників мас-медіа.
   

м. Хуст, стадіон «Карпати», 50 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Cереднє» – 0:1

Голи: Ростислав Голубка, 69.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 989 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: