Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Севлюша" поклали вісім (ФОТО)
16:42
Юнаки "Севлюша" поклали вісім (ФОТО)
Про двобій, який дозволив виноградівцям знову зійти на вершину таблиці, дізнавайтесь далі.

Юнаки
Долю поєдинку вирішив дуже швидкий гол. Спрацювала атака по центру зі зміщенням вправо, на завершенні якої Микулюк прострілив із правого краю у центр штрафного майданчика на Шубу, який влучив точно в лівий нижній кут, без особливої надії для Цубини на відбиття – 1:0.
 
На завершенні однієї з наступних атак правим краєм, за участю Монди та Шегди, відбувся навіс на одинадцять метрів, де Староста ударом головою влучив у лівий верхній кут. Гостей від голу врятувала поперечина, та Яцкулинець другим темпом все ж перекинув голкіпера – 2:0. Далі партнери, , на завершенні наступу по центру, вивели Микулюка віч-на-віч із воротарем і Віктор також перекинув Цубину – 3:0.
 
Через три хвилини Ломага завершив слаломне забігання лівим флангом ударом у ближній кут, на який у падінні зреагував воротар. Ще за мить простріл Шегди з правого флангу на дальній край штрафного майданчика знову знайшов Ломагу. Цього разу Мирослав пробив із лету з 8-ми метрів над поперечиною. Та трохи згодом він таки зміг досягти свого, коли, ударом зі штрафного з лівого флангу з 37-ми метрів, влучив у ближній нижній кут – 4:0.
 
Через вісім хвилин відповіли середнянці, які прорвались по центру й Лешко з допомогою дриблінгу заробив право на штрафний. Басараб влучно пробив трохи ближче до лівого кута. Ерфан вчасно змістився й зреагував. Далі спрацювала атака виноградівців лівим флангом, за участю Ломаги, Мокара та Микулюка. Мирослав віддав на хід Євгену, а той прострілив на лінію воротарського майданчика, де м’яч, рикошетом від захисника влучив у стійку й далі Віктор додав його в сітку й оформив дубль – 5:0. Через хвилину Ломага, на завершенні наступу лівим краєм, влучним ударом зловив голкіпера на протиході, та той зумів зачепити м’яч ногами й врятувати ситуацію. Ще через дві хвилини Зозуляк, на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру, влучив у дальній верхній кут. Ерфан вчасно змістився й зреагував.
 
У другому таймі у господарів вийшло ряд нових гравців, та суті справи це не змінило. На 39-й хвилині Левчук, із передачі Яцкулинця, з 16-ти метрів пробив поруч із ближньою лівою стійкою. Далі Козаченко з 18-ти метрів спрямував круглого точно під дальню ліву стійку – 6:0. На 43-й та 45-й хвилинах мав забивати правий захисник Монда. Спочатку він з-за меж штрафного майданчика пробив трохи вище поперечини, а далі зблизька, з семи метрів, з лівого краю воротарського майданчика розстрілював ближній кут. Цубина в падінні відбив. Ще через дві хвилини Микулюк дриблінгом змусив опонентів порушити правила й заробив пенальті. Мокар хитнув воротаря вліво, а сам пробив по центру, та Цубина падаючи відбив м’яч ногою.
 
Далі Ломага виконав якісний навіс зі штрафного з правого флангу з 35-ти метрів на одинадцять метрів, де Монда ударом головою під корегував м’яч у лівий кут – 7:0. Після цього Монда ударом зблизька в лівий кут оформив дубль – 8:0. Через чотри хвилини Петро завершував атаку по центру, та захисники ціною над зусиль не дозволили йому оформити хет-трик. Та Віщак другим темпом ударом з лінії штрафного майданчика влучив у ліву дев’ятку без шансів на відбиття. Цубину від голу врятувала хрестовина воріт.
 
Розгромна перемога не має розхолоджувати чемпіонів, адже вже у суботу 20-го травня на них очікує дуже важка центральна битва юнацьких титанів у Вільхівцях, проти місцевої однойменної команди. У «Середнього» в цей же день буде непогана можливість реабілітуватись за попередні невдачі в двобої з новачком юнацької елітної ліги – «Карпатами».
 
 
Арбітр – Денис Дудаш
Асистенти – Валерій Шкура та Олександр Зубов
4-й арбітр – Михайло Митровський
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв,
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», 200 глядачів, ясно
 
«Севлюш» U17 Виноградів – «Середнє» U17 – 8:0 (5:0)
 
Голи: Шуба, 2, Яцкулинець, 4, Микулюк, 8, 30, Ломага, 15, Козаченко, 40, Монда, 51, 57.
 
«Севлюш» U 17: Віталій Ерфан, Владислав Староста, Петро Монда, Юрій Глінка, Євген Мокар, Євген Васильняк, Мирослав Ломага, Сергій Яцкулинець, Руслан Шуба, Віктор Микулюк, Владислав Шегда.
Запасні: Іван Марущинець, Віталій Козаченко, Богдан Боднарюк, Іван Микулюк, Валентин Віщак, Себастьян Феєр, Юрій Рева, Володимир Левчук.
Тренери – Петро Котубей та Юрій Чонка.
 
«Cереднє» U 17: Сергій Цубина, Іван Зозуляк, Олександр Бордаш, Василь Попович, Мирослав Повхан, Михайло Каршляк, Йосип Басараб, Ярослав Просолін, Артур Лешко, Михайло Кічковський, Микола Бабяк.
Запасні: Роман Конкус, Євген Озимок, Юрій Свида, Ростислав Фрінцко, Микола Янцо, Анатолій Бордаш.
Тренери – Іван Лях та Михайло Костюк.
 
На 48-й хвилині Мокар («Севлюш» U 17) не реалізував пенальті.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1214 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Мені приємно, що №4 в червоно-білій формі, незважаючи на обставини, все-таки боровся, судячи по фотографіям... :)

الاسم *:
Email *:
كود *: