Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Севлюша» продовжили переможну серію
16:26
Юнаки «Севлюша» продовжили переможну серію
Про один із центральних матчів 9-го туру юнацької вищої ліги читайте далі.

Юнаки «Севлюша» продовжили переможну серію У неділю головна увага шанувальників юнацького футболу була зосереджена на стадіонах Середнього та Виноградова, де відбувались центральні матчі. Я став безпосереднім свідком одного з них.

Фаворитом протистояння у Виноградові були господарі. Утім,  шалений розгром юними ужгородцями довжанців викликав певний острах у синьо-білих. Перший тайм був досить динамічним із атаками в обидві сторони й приніс шанувальникам футболу хороші емоції перед грою дорослих складів. Утім, моральна перевага більш вишколених гравців «Севлюша» відчувалась у діях на різних ділянках поля, зокрема по кількості необовязкових втрат м’яча, тому більшість часу круглий перебував на половині поля «Ужгорода». 

Підопічні Бровдія могли відзначитись уже на 4-й хвилині, коли на завершенні масованої атаки лівим флангом Монда шаленим дриблінгом залишив позаду себе близько п’яти опонентів, увірвашись на правий край штрафного майданчика й прострілив на лінію воротарського майданчика, де кілька його партнерів не змогли замкнути із вбивчих позицій. Один із захисників виніс, та недалеко і Макара пробив другим темпом над поперечиною.

Та вже через хвилину атака по центру завершилась результативним ударом в лівий кут Левчука – 1:0. Ще через дві хвилини Сафронов та Яцкулинець розігнали атаку лівим флангом і останній із них навісив у штрафний майданчик. Його ударом головою з 10-ти метрів у лівий кут завершив Міговк. Гречка в падінні зачепив і круглий після цього рикошетом полетів у сантиметрах повз стійку.

На 14-й хвилині в атаці по центру зі зміщенням до лівого краю гості заробили право на штрафний. Жентичка обвідним ударом пробив повз дальню  праву стійку. У середині тайму одна з атак виноградівців по центру зі зміщенням до лівого флангу завершилась навісним ударом Ороса з 18-ти метрів під дальню ліву стійку – 2:0.

На 31-й хвилині ужгородці створили свій найгостріший момент за наслідками атаки правим флангом зі зміщенням до центру. Повханич поцілив точно в лівий, вільний від воротаря, кут. Марушку підстрахував Копич, який в пожежному режимі виніс круглого майже з лінії воріт. 

Другий тайм був спокійнішим щодо небезпечних моментів, утім кілька разів рахунок міг змінитись. Чого тільки варта атака на 59-й хвилині, коли атака за участю Алексика, Чоло та Міговка, завершилась прострілом останнього, яку ударом завершив партнер. На щастя для Гречки, що не реагував, круглий влучив у поперечину.

Через дві хвилини Орос завершив атаку влучним ударом. Воротар зреагував. Алексик добивав і влучив у правий кут. Гречка знову відбив. На 71-й доданій Орос завершив атаку правим флангом точним ударом без шансів для воротаря. Та Гречку від голу знову врятувала поперечина.
 
 
Арбітр – Олександр Зубільчак
Асистенти – Василь Федак та Сергій Рущак
4-й арбітр – Сергій Дребужан
Делегат ФФЗ – Віктор Наскалов
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», + 22 градус, ясно,  3000 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Ужгород» – 2:0

Голи: Левчук, 6, Орос, 19.

«Севлюш»: Василь Марушка, Юрій Глінка, Ігор Попов, Петро Монда, Михайло Сафронов, Сергій Яцкулинець, Віталій Копич, Володимир Левчук, Віталій Макара, Роман Орос, Михайло Міговк.
Запасні: Дмитро Онисько, Степан Чоло, Іван Зихор, Олександр Байдак, Валентин Віщак, Сергій Липей, Віталій Козаченко, Михайло Алексик.
Тренер – Іван Бровдій.

«Ужгород»: Ерік Гречка, Іван Юрко, Олександр Петрашко, Іван Жентичка, Валентин Павлик, Микита Данильченко, Максим Ярощук, Андрій Зизич, Павло Повханич, Владислав Тихонюк, Назар Зінчук.
Запасні: Андрій Іонін, Едуард Югас, Богдан Зирін, Давид Газда.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 899 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вася  
0
про пенальті забули написати шо воротар юнаків Ужгорода відбив

الاسم *:
Email *:
كود *: