Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Севлюша" продовжують переможну ходу
19:16
Юнаки "Севлюша" продовжують переможну ходу
У центральному поєдинку юнацької першості у Вищій лізі підопічні Котубея перемогли минайців.

Юнаки
На полі зустрілися лідери юнацького футболу у вищій лізі – господарі йдуть на другому місці, а виноградівці на першому. І до матчу відстань між ними була всього три пункти.
 
Господарі розпочали гру не впевнено і змушені були відбиватись від атак виноградівців. Перший небезпечний момент виник на 9 хвилині, коли Віщак прострілив у штрафну та Яцкулинець забарився з ударом і його випередили захисники.
 
На 25-й хвилині Севлюш відкриває рахунок: Віщак вискочивши сам на сам пробиває в лівий кут – 0:1. Господарі в першому таймі не спромоглись створити ані моменту.
 
Другий тайм Минай розпочав з гострих атак, на 47-й хвилині Іванчо вивів Кучерявого на ударну позицію та останній пробив вище. У наступній атаці вже Кучерявий віддав на Іванча та круглий знову пролетів високо над воротами.
 
Ближче до середини другого тайму виноградівці перехопили ініціативу і провели другу результативну атаку. На 44-й хвилині Кенийз скористувався пожаром біля воріт Романка і пробив в дальній кут – 0:2.
 
А на 65-й хвилині Кенийз робить дубль вискочивши на рандеву з кіпером і перегравши його – 0:3.
 
Тож виноградівські юнаки в центральному поєдинку цього туру виграють в одного з конкурентів за золото.

 
ФК «Минай» - ФК «Севлюш» - 0:3
 
Голи: Віщак, 25, Кенийз, 44, 65.
 
«Минай»: Антон Романко, Богдан Макар, Ярослав Король, Євген Корпанець, Володимир Ковальчук, Ростислав Жолтанич, Владислав Лютнянський, Юрій Кузьманич, Віталій Кучерявий, Микола Іванчо, Іван Гуляйгородський
Запасні: Іван Кичера, Володимир Валько, Владислав Риган, Ростислав Вогар, Олександр Фетько, Андрій Штелиха, Андрій Рябчик, Микита Браїла
Тренер: Валерій Кузнєцов
 
«Севлюш»: Віталій Ерфан, Петро Монда, Юрій Глінка, Віктор Микулюк, Валентин Віщак, Сергій Яцкулинець, Євген Мокар, Мирослав Ломага, Михайло Чутора, Євген Дубровка, Андріан Кенийз.
Запасні: Іван Марущинець, Едгар Олашин, Руслан Шуба, Богдан Боднарюк, Євген Васильняк, Богдан Боднарюк, Себастьян Фєєр.
Тренер – Петро Котубей та Юрій Чонка.
Юрко Канте
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1551 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: