Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Севлюша» виграють у Середньому (ФОТО)
21:21
Юнаки «Севлюша» виграють у Середньому (ФОТО)
Підопічні Івана Бровдія без проблем здобувають першу перемогу у чемпіонаті.

Юнаки «Севлюша» виграють у Середньому (ФОТО) У минулому сезоні ці команди обмінялись перемогами - 4:2 у Середньому та 4:0 у Виноградові. Сьогодні севлюшці знову забили чотири.

 Гості володіли ініціативою і значно більше атакували. Після кутового Яцкулинець зіграв на підборі, але пробив вище воріт. Вже на 12-ій хвилині Яцкулинець подав у штрафну, Міговк прийняв , звільнився від опіки і вколотив м’яч у сітку воріт з семи метрів. 0:1.

Сильно пробивав Роман Орос з середньої відстані, але повз ворота. Господарі лише в середині тайму створили небезпеку біля воріт Марушки. Після прострілу зліва Яцків не дотягнувся, щоб замкнути передачу від партнера.
Матій віддав на Яцкулинця, який розстрілював ворота з правого кута, воротар відбив.

На старті другої половини Бакайса міг зрівнювати рахунок, але з хорошої позиції, з девяти метрів, пробив слабо. У виноградівців виділявся активністю Роман Орос. Спочатку він здійснив прохід із ударним завершенням, але біля стійки. Далі Роман вийшов один в один. Але відпустив м’яч і воротар господарів з другої спроби забрав круглого.

Середнянець Матринець пробивав з двадцяти метрів, трохи вище. На 50-ій хвилині Міговк накрутив захисників і пробив повз воротаря. 0:2.

Ще через три хвилини після удару з штрафного з 30 метрів, голкіпер господарів відбив перед собою, а Матій був першим на добиванні. 0:3.

Гості не збавляли оберти і на початку заключної десятихвилинки провели і четвертий м’яч. Яцкулинець результативно замкнув подачу з флангу. 0:4

Доводити рахунок до непристойного міг Міговк, але вийшовши віч-на-віч з кіпером перекинув його та не влучив у рамку.

Підопічні Дороговича за хвилину до завершення основного часу зуміли провести гол престижу. Свіжий Максим Стеценко вийшов з правого краю на ворота і забив єдиний гол своєї команди.   
 
 
Арбітр – Микола Маточка
Асистенти – Маряна Сухан, Антон Дешко
4-й арбітр – Ярослав Козик
Делегат матчу – Іван Кампов
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 50
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» Виноградів 1:4

Голи: Міговк, 12, 50, Матій, 53, Яцкулинець, 60 – Стеценко, 69.

Середнє: Олександр Бордаш, ВіталійДолгош, Анатолій Тотін, Денис Яцків, Олександр Лукачина, Євген Матринець, Станіслав Костик, Антон Бакайса (Максим Стеценко, 47), Йосип Басараб (Василь Попович, 56),Віктор Луцяк, Ростислав Голубка.
Запасні: Степан Кундрик, Іван Зозуляк.
Тренер – Микола Дорогович.

Севлюш: Василь Марушка, Ігор Попов, Сергій Яцкулинець, Віталій Макара, Роман Орос, Артур Матій, Михайло Сафронов, Петро Монда, Сергій Свереняк Віталій Копич, 51), Михайло Міговк (Олександр Байдак, 60).
Запасні: Дмитро Онисько, Юрій Рева, Віталій Козаченко, Сергій Липей, Михайло Лепах.
Тренер – Іван Бровдій.

Попередження – Тотін, 52.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1210 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: