Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Ужгорода" та "Оболоні" розходяться миром
12:19
Юнаки "Ужгорода" та "Оболоні" розходяться миром
Підопічні Миколи Фанти задовольняються нічиєю і втрачають першу позицію.

Юнаки
Ужгородські юнаки були фаворитами перед грою, адже вони знаходяться в трійці лідерів чемпіонату. Чого не можна сказати про юнаків з Хусту які мали на половину менше очків.
 
З перших хвилин господарі захопили ініціативу і контролювали гру. Та створити щось небезпечне їм не вдавалось. Та перший небезпечний момент виявився успішним - Черевка змістився з лівого краю, обігравши захисника, і пробив у противохід голкіперу, який зачепив м’яч, але відбити не зміг – 1:0.
 
Та вже через 10 хвилин рахунок несподівано став рівним. Захисник господарів Бренько необачно виніс м’яча, круглий відскочив до Довбаки, який пройшовши захисника пробиває в ближній кут – 1:1. Більше моментів у першому таймі не було.
 
З початком другого тайму почалась більш жвава гра. Команди обмінялись моментами: спочатку Чопик обігравши захисника пробив, Романко відбив перед собою та з добиванням Довбаки Антон впорався. У наступній атаці Черевка вибіг з гострого кута на голкіпера та той скоротивши кут не дав забити лідеру атак ужгородців. Та все ж Ужгород мав хороший момент, коли Куприч вийшов один на один та Кисіль відбив ногами.
 
Отож, команди задовольняються одним очком. Боротьба за трійку лише загострюється.
 
 
Арбітр – Іван Варга
Асистенти – Михайло Лялюк, Михайло Райда
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 100
 
ФК «Ужгород» - ФК «Оболонь» Хуст 1:1
 
Голи: Черевка, 18 - Довбака, 27.
 
Ужгород : Антон Романко, Іван Рацин, Ярослав Ільков, Василь Куприч, Владислав Іонін, Іван Шкірта, Ростислав Микла, Роман Черевка, Сергій Рущак, Юрій Чучвич, Владислав Бринько
Запасні: Руслан Міцовда, Ростислав Горох, Сергій Курмаз, Артем Асеулюк, Максим Шеверя, Володимир Вачиля.
Тренер – Микола Фанта.
 
Оболонь: Станіслав Кисіль, Станіслав Божан, Василь Федурця, Ігор Довбака, Павло Улашин, Олександр Гангур, Владлен Поп, Ярослав Буковецький, Ярослав Вакаров, Денис Фляшко, Даниїл Чопик.
Запасні: Мирослав Чічіна, Андрій Буковецький, Денис Кришталь, Ігор Довбака, Олександр Лемко.
Тренер – Юрій Мовчан.
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 584 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: