Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Великої Копані" здобули звитягу над лідером
15:27
Юнаки "Великої Копані" здобули звитягу над лідером
Про центральну битву юнацьких титанів Східної зони читайте далі.

Юнаки Перед стартовим свистком команди хвилиною мовчання та суму вшанували багаторічного президента «Великої Копані» Василя Пилипа, який зробив вагомий внесок у розвиток футболу на Виноградівщині. Та далі сентименти відклали в сторону, тому що на кону були всі шість залікових балів, як це буває у конкурентів за нагороди.

Двобій розпочався з атак господарів, які вже на 2-й хвилині, за наслідками атаки по центру, отримали право на штрафний. Дубровка пробив точно в рамку ближче до лівої, ніж до правої, дев’ятки. Решетньов не діставав, та його команду від голу врятувала поперечина. Через десять хвилин навіс із кутового на ближню стійку від Погана ударом головою в сантиметрах над поперечиною замкнув Бігун.

На 22-й хвилині на завершенні атаки по центру Корпош у буквальному сенсі влітав на ворота, та в боротьбі з опонентами не встояв на ногах і за інерцією впав безпосередньо в карному майданчику, хоча фол можливо на якісь сантиметри був ще за межами штрафного майданчика. Кота дозволив завершити атаку, бо круглого підхопив Михайло Антолик, який опинився на вбивчій ударній позиції. Перед ним тільки голкіпер та великі ворота, однак нападник із 14-ти метрів пробив поруч із лівою стійкою.

Через п’ять хвилин підопічні Михайла Фурика прорвались лівим флангом і заробили право на штрафний удар. Бігун навісив у район одинадцятиметрової позначки, а Корпош із дуже вигідної позиції пробив головою поруч з лівою стійкою, зберігши для гостей прийнятний підсумковий рахунок першого тайму.

Другий тайм знову стартував із намагань господарів прорвати насичений захист «Карпат». У запалі боротьби, на 45-й хвилині, копанці пропустили контратаку опонентів по центру, яка завершилась виходом Галаца на воротаря, та відчайдушним спринтом, Дубровка якимось дивом зміг наздогнати Владислава і в момент, коли той готувався довести атаку до логічного завершення, він виніс від нього м’яч із ноги.

Щось подібне через одинадцять хвилин сталось біля протилежних воріт. Та на відміну від атаки гостей, що формувалась середніми пасами, копанцям вистачило однієї дуже дальньої передачі від воротаря на Погана, який за її наслідками вийшов віч-на-віч із іншим голкіпером. Однак, Юрій почав довго обробляти м’яч, чим сповна скористався Приймак, який корпусом відтер опонента від круглого. Ще небезпечніше було біля тієї ж брами через чотири хвилини, коли навіс Бігуна зі штрафного з правого флангу пострілом головою з 8-ми метрів замкнув Михайло Антолик. М’яч відскоком від газону трохи змінив траекторію свого польоту та Решетньов у падінні зміг витягти руку в його напрямку й видав супер-сейв, якому позаздрив би навіть копанський Буфон.

Та після однієї з наступних атак й Вадим був безсилим щось зробити. Поган вибіг на воротаря й зимусив його зачепити себе в боротьбі. Кота вказав на одинадцятиметрову позначку. Кущик півхвилини налаштовувався, а далі вколотив круглого в праву дев’ятку – 1:0.

Через хвилину  суперник мав можливість відновити рівновагу в рахунку, коли на завершенні позиційної атаки правим флангом потужно пробив Руснак. Попович був безсилий зреагувати та його врятувала поперечина, від якої м’яч вилетів у штрафний майданчик. Його підхопив Галац і не менш сильно добивав у рамку. Та Дубровка відчайдушно заблокував цей постріл. Та після цього круглий опинився в Цубери, який із дуже вигідної позиції ближче до правого краю штрафного майданчика цілив у дальній від нього кут, та зовсім трохи не влучив у рамку, зберігши для господарів переможний рахунок.

Та перемога не повинна паморочити голову юним підопічним Михайла Фурика, тому що на черзі на них очікує набагато важча битва в Ганичах проти пораненого на старті другого кола «Інтера», який тільки но повернувся на вершину таблиці. У цьому двобої навіть нічия додасть авторитету команді з Виноградівщини. «Карпатам» ніколи сумувати, бо вже в неділю доведеться реабілітовуватись перед рідними фанами в грі з амбітним «Авангардом». Та цього разу «рідні стіни» допомагатимуть вже підопічним Михайла Руснака, тому буде хороша можливість повернути втрачені позиції.              
 
 
Арбітр – Золтан Кота
Асистенти – Соболч Алмаші та Сергій Гецко
4-й арбітр – Андрій Сімку
Делегат ФФЗ – Олександр Чегіль 
 
село Велика Копаня, стадіон «Колос», +28 градусів, ясно, 100 глядачів
 
«Велика Копаня» – «Карпати» Дубове – 1:0
 
Голи: Кущик, 65 (з пенальті)

«Велика Копаня»: Юрій Попович, Іван Дубровка, Федір Кущик, Роман Лемак, Владислав Корпош, Павло Антолик, Юрій Поган, Михайло Антолик, Василь Рацин, Ігор Неймет, Віктор Бігун.
Запасні: Юрій Березовський, Олександр Чорба, Сергій Гринюк, Володимир Рацин, Богдан Бондарюк, Павло Рогач, Олексій Чорний.
Тренер – Михайло Фурик.

«Карпати»: Вадим Решетньов, Євген Плиска, Василь Приймак, Ярослав Плиска, Іван Декет, Іван Носа, Іван Попович, Микола Лукач, Петро Цубера, Владислав Галац, Василь Дьолог.
Запасні: Євген Бердар, Тарас Бережник, Сергій Руснак, Андрій Сойма, Микола Карпа, Іван Странтура, Ігор Бережник, Олександр Плиска,
Тренер – Михайло Руснак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 885 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: