Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Вільхівців" перемагають середнянців (ФОТО)
20:45
Юнаки "Вільхівців" перемагають середнянців (ФОТО)
Тячівська команда здобуває першу виїзну перемогу у чемпіонаті.

Юнаки
Середнянці вдруге поспіль приймали суперника на рідному полі та це їм не принесло ніяких дивідендів. Часті втрати м’яча не давали можливості їм загрожувати чужим воротам. Натомість відбиватися їм вдавалось легше, але лише до певного часу.
 
На 21-й хвилині господарі заробили перспективний штрафний біля чужої штрафної та невдалий розіграш призвів до контратаки вільхівчан на завершенні якої Бойко пробив з 15 метрів, Цубина відбив на кутовий. Немеш подав з кута поля, а Келемен без опіки пробив ногою у дальню дев’ятку – 0:1.
 
Лише ближче до перерви біло-червоні довели одну з своїх атака до удару. Басараб вивів Просоліна до воріт та його удар з 8 метрів забрав воротар.
 
У другій половині гри обидві команди грали досить сумбурно. М’яч більше затримувався на половині поля Середнього. Келемен пробивав з 18 метрів, голкіпер на місці. На 56-й хвилині господарі самі привезли собі гол. Анатолій Бордаш вибиваючи м’яч із своєї штрафної «запалив свічку», Слиган першим зорієнтувавуся біля чужих воріт і пробив з 7 метрів – 0:2.
 
Одна з чергових атак підопічних Болога закінчилась ударом Глухова з 22 метрів, Цубина впіймав. В останні хвилини свіжі гравці середнянців створили друге загострення у грі: Свида віддав на Янца і той пробив з 20 метрів, але заслабо і воротар легко забирає.
 
Юнаки Вільхівців здобувають другу перемогу у чемпіонаті і продовжують йти у лідерах.
 
 
Арбітр - Саболч Алмаші
Асистенти – Андрій Сімку, Сергій Гецко
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Вільхівці» 0:2
 
Голи: Келемен, 22, Слиган, 56.
 
Середнє: Сергій Цубина, Олександр Бордаш, Роман Конкус (Юрій Свида, 53), Іван Зоуляк, Михайло Каршляк, Йосип Басараб, Василь Попович, Микола Баб’як (Микола Янцо, 43), Святослав Просолін (Юрій Свида, 65), Анатолій Бордаш, Ростислав Фрінцко.
Запасні: Марян Сембер, Михайло Кічковський.
Тренер – Іван Лях.
 
Вільхівці: Іван Чолик, Мілан Бедей, Василь Немеш, Іван Бойко, Євген Гаусбергер, Денис Марко, Кевін Вощинець (Михайло Роман, 69), Андрій Келемен (Роман Гатько, 61), Юрій Слиган (Едуард Бориславський, 64), Василь Глухов, Руслан Разумних.
Запасні: Яролсав Піпусь, Василь Береш.
Тренер – Юрій Болог.
 
Попередження: Вощинець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 989 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: