Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Вітязя" переграють "Середнє" (ФОТО)
21:27
Юнаки "Вітязя" переграють "Середнє" (ФОТО)
У центральній битві 15-го туру юнацької першості команди порадували результативністю.

Юнаки
Обидва колективи беруть активну участь у гонці за медалями цього чемпіонату, тож очікувалась конкурента боротьба у цій грі. Вітязь у минулому турі зумів перемогти лідера і не планував збавляти оберти. Тому вже на початку гри зумів повести у рахунку, завдяки вдалому підключенню до атаки Іванова – 1:0.
 
Господарі і надалі володіли територіальною перевагою, проте один із рідких випадів середнянців завершився взяттям воріт. Зизич зліва увійшов у штрафну і з гострого кута поцілив під поперечку – 1:1.
 
Господарі понеслися вперед забивати і моменти стали виникати один за другим. Після довгої передачі Качаєв випереджає воротаря на виході і проштовхує м’яч повз нього, але не влучив у ворота. На 19-ій хвилині подачу справа намагався замкнути головою Василь Качаєв, але лише продовжив передачу, а на дальній добив у ворота Федака – 2:1.
 
За дві хвилини схожа атака – Тороні навісив справа, а Федака знову завершив – 3:1.
 
Далі настала черга гостей створювати небезпеку. Після подачі з кута поля Браїла бив з 6 метрів, але мимо. Ковальчук з штрафного з 20 метрів змусив вступити в гру Костика. На 32-ій хвилині Ковальчук здійснив перехоплення в центрі поля і віддав вперед на Жолтанича, який вийшов сам на сам і скоротив відставання – 3:2.

Та зовсім скоро всі старання партнерів звів нанівець воротар середнянців. Центральний захисник Завадський віддав пас назад своєму голкіперу, а той намагаючись одразу винести круглого не влучив по м’ячу – 4:2.
 
У другій половині гри перевага Вітязя була ще більшою. Мадяр вивів до воріт Василя Качаєва та його удар прийшовся у стійку, а добивання Зуба забрав воротар. Після подачі кутового Василь Качаєв з семи метрів б’є вище. Далі Тичак з кутового закрутив у ворота, Кичера відбив. В одному з епізодів Зуб віддав справа на Качаєва, який розстріляв ворота зблизька, але з офсайду.
 
З середньої відстані мали змогу забити Мармор та Сердюк, але їх удари забирав воротар. Під кінець зустрічі сталася невелика штовханина, проте до бійки не дійшло.
 
Юнаки Концова завдяки цій перемозі виходять на перше місце, з надією на не вдачу мукачівців, які мають на дві гри менше.
 
 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Юрій Шимон, Юрій Бобаль
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Концово, глядачів 50
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Середнє» 4:2
 
Голи: Іванов, 7, Федака, 19, 21 – Зизич, 10, Жолтанич, 32, Завадський, 34 (автогол).
 
Вітязь: Олександр Костик,Володимир Качаєв, Крістіан Федака, Андрій Тороні, Василь Качаєв, Юліан Козуб, Олександр Іванов, Богдан Зуб, Віталій Мадяр, Владислав Сердюк, Едвін Мармор.
На заміну виходили: Вадим Дуран, Сергій Тичак, Юрій Лелекач, Сергій Далекорей, Олександр Семків, Ігор Булеца.
Тренер – Євген Гливка.
 
Середнє: Іван Кичера, Михайло Левкулич, Микита Браїла, Олександр Завадський, Володимир Ковальчук, Станіслав Зизич, Ростислав Жолтанич, Владислав Риган, Євген Корпанець, Павло Повханич, Віктор Макасій.
На заміну виходили: Іван Зизич, Іван Гуляйгородський, Роман Луцик, Ярослав Кирлик, Микита Гросош.
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Попередження: Федака, Мармор – Корпанець, Браїла.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 636 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: