Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Вітязя" та "Севлюша" ділять очки
08:32
Юнаки "Вітязя" та "Севлюша" ділять очки
В цьому поєдинку зійшлись команди, які борються за медалі юнацької першості.

Юнаки
Перед матчем концгазівські юнаки випереджали виноградівців на 6 пунктів.
 
З перших хвилин матчу було багато боротьби та дрібних фолів в середині поля. Найкращий момент першого тайму створили господарі вже майже перед свистком на перерву - послідувала довго передача на Василя Качаєва, який зібрав на собі трьох захисників і переадресував на другий фланг, де був один Федака, який першим дотиком прийняв круглого,а другим завдав пострілу, проте удару Крістіана забракло точності, прямо по центру і голкіпер відбив.
 
З початком другого тайму гості почали грати набагато краще і почали з’являтись моменти як біля одних так і біля інших воріт.
 
На 48-ій хвилині гості заробили право на небезпечний штрафний метрів з 25, Феєр пробив на силу та м’яч пролетів в лічених сантиметрах над воротами. Через декілька хвилин знову виноградівці мали нагоду для взяття воріт, Чутора обігравши захисника пробив метрів з 16 та рикошет став на заваді гостям. Останні хвилин 15 на правах господаря концгазівці захопили ініціативу та намагались здобути три очки, активний Семків вийшовши на заміну зіграв в стінку з Тичаком і пробив у ближній кут та стійка рятує гостей. Вітязь мав ще декілька нагод, щоб вирвати перемогу, але побачити глядачам хоча б один гол не судилось.
 
Тож команди у важкому протистоянні діляться очками.

 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Михайло Райда , Іван Варга
Делегат – Василь Козик
 
с. Концово, глядачів 50
 
ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Севлюш» Виноградів 0:0
 
Вітязь: Олександр Костик, Назар Зінчук, Юрій Лелекач, Володимир Качаєв, Сергій Тичак, Ігор Булеца, Крістіан Федака, Василь Качаєв, Вадим Дуран, Євген Купар, Юліан Козуб
Крістіан Марина, Олександр Семків, Андрій Тороні, Олександр Іванов, Олександр Адам, Сергій Бадида,
Тренер – Євген Гливка.
 
Севлюш: Владислав Вашкеба, Юрій Куліш, Себастьян Феєр, Богдан Боднарюк, Марк Футов, Віталій Козаченко, Михайло Чутора, Руслан Шуба, Валентин Віщак, Іван Корпош, Ерік Нодь.
На заміну виходили: Михайло Пруніца, Іван Микулюк, Петро Продан, Едуард Шітив, Сергій Кутняк, Владислав Петровка, Володимир Чернянчук.
Тренер: Іван Русінка
Юрко Канте 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 617 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: