Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юні футболісти із невеликого села представлятимуть все Закарпаття
11:41
Юні футболісти із невеликого села представлятимуть все Закарпаття
Великий спортивний результат досягли юні футболісти з села Дротинці.

Великий спортивний результат досягли юні футболісти з села Дротинці.

Вони перемогли у Всеукраїнських зональних змаганнях на приз клубу «Шкіряний м’яч» (вікова категорія 2001 р.н. і молодші).

В Ужгородському спортивному ліцеї зібрались кращі команди – представники Дротинської одинадцятирічки, Ужгорода, Сваляви та Хуста.

Надзвичайно приємно, що серед міських спортивних команд була одна сільська, яка і перемогла. У її складі – юні футболісти¸ учні 5, 6 та 7 класів. Команду-переможців (14 чоловік) готував до змагань вчитель фізкультури Дротинської школи Ярослав Ухач, у групі підтримки на змаганнях був і директор навчального закладу Михайло Мізун. Кращим гравцем цьогорічних зональних змагань став шестикласник Артур Івантян – нападаючий ФК «Дротинці». Участь у турнірах на приз «Шкіряного м’яча» не перша у дротинських футболістів – 6 років тому шкільна команда в зональних змаганнях зайняла 2 місце, минулого року – четверте.

Отже, ФК «Дротинці», вікова категорія 2001 рік і молодші, стали переможцями престижних змагань і тим самим вибороли путівку на Всеукраїнські змагання на приз клубу «Шкіряний м’яч» - і прості сільські хлопці будуть представляти ціле Закарпаття.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 784 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: