Головна » Усі публікації » у світі » Юні футболісти з Сільця взяли участь у турнірі у Франції (ФОТО)
11:24
Юні футболісти з Сільця взяли участь у турнірі у Франції (ФОТО)
Підопічні Сергія Білана завершили виступи на міжнародному турнірі у французькому містечку Верту.

Юні футболісти з Сільця взяли участь у турнірі у Франції (ФОТО) Європейський юніорський турнір EUROP'foot проводиться вже 27 раз. Сюди з'їхалися команди з Португалії, Швейцарії, Чехії, Нідерландів, Угорщини, Бельгії, Хорватії та дві команди з України. Разом з іршавськими футболістами тут виступала команда з Чортківа (Тернопільська область).
 
Асоціація EUROP'foot організовує турнір молодих гравців в офіційній категорії до 15 років. Регламент змагань був наступний.

Будь-яка команда, яка бере участь в турнірі складається з 11 гравців і 5 запасних у віці до 15 років. Турнір починається в суботу (14 травня) вдень попереднім етапом. Після жеребкування, команди розділені на 8 груп по 4 команди. Команди, які зайняли перші місця в групах проходять до чвертьфіналу. Другі місця зійдуться у конкурентній боротьбі з 9-го по 16-е місце. Треті конкурують з 17-го по 24-е місце. Четверті з 25-е по 32-е місце.

У попередньому раунді суботу, в разі рівності двох або більше команд, пріоритет буде віддаватися: різниця голів; краща атака; менше пропущенних голів.

Розподіл балів:

перемога з різницею більше 2 м'ячів = 5 очок,
перемога з різницею 1 гол = 4 очки,
результативна нічия = 3 очка,
безгольова нічия = 2 бали,
за програний матч = 1 очко,
технічна поразка = 5 очок і 2 м'ячі супернику.


У фінальній стадії при нічийному результаті пробиваються пенальті 3 різними гравцями. Арбітраж проводиться офіційними арбітрами F.F.F. Система покарань: жовта картка = вихід гравця на 5 хвилин без заміни; дві жовті картки = вилучення гравця на решту матчу без заміни; червона картка = вилучення гравця без заміни і автоматичний пропуск наступної гри.

Ігри проводяться 2x12 хвилин з перервою. Можна провести 3 заміни під час гри, при зупинці гри і дозволу судді.

Закарпатська команда потрапила у групу №2 разом з французькими командами GJ-FCH COTEAUX du VIGNOBLE, AS MÉNIMUR VANNES та HIRONDELLE FOOTBALL SAINT JULIEN de CONCELLES. 

Перший матч з GJ-FCH COTEAUX du VIGNOBLE іршавці мали вигравати, але на останніх секундах пропустили і зіграли внічию 1:1. Другий матч з HIRONDELLE FOOTBALL SAINT JULIEN de CONCELLES був набагато кращий. Завдяки хорошій грі на останніх хвилинах вдалось забити і здобути мінімальну перемогу 1:0. В третьому матчі з AS MÉNIMUR VANNES суперник повністю переграв нашу команду і звісно став фаворитом турніру, дійшовши до фіналу. 0:3 на користь французів. 

На другий день змагань закарпатці грали чвертьфінальні матчі за 17-24 місця. У першому матчі з ES VALLET вони зіграли внічию, а в серії пенальті програли 2:1. В наступному поєдинку поступилися голландцям R.K.S.V. AVESTEYN 1:0. 

В завершальній грі, за 24 місце на турнірі, футболісти Сільця перемогли українську команду з Чортківа 1:0.

Загалом, закарпатські хлопці залишились задоволеними участю у такому турнірі, а тренерам є над чим подумати. Сьогодні, 16 травня, вони вже вирушили додому, транзитом через Париж.
Рудольф Балажинець
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 1808 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Ми навіть за кордоном не можемо грати в однакових гетрах :) . А взагалі вітаємо Сергія Білана, тренера FC SILTSE :)))

الاسم *:
Email *:
كود *: