Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юні ужгородці увійшли до вісімки кращих команд України
18:15
Юні ужгородці увійшли до вісімки кращих команд України
ЗОШ № 19 домоглася значного спортивного успіху.

Учнівська футбольна команда, сформована на базі Ужгородської ЗОШ № 19 (директор — Світлана Ващук, тренери — Ігор Гарлач та Василь Орос), домоглася значного спортивного успіху, увійшовши до вісімки найкращих у Всеукраїнських змаганнях «Шкіряний м’яч — Кубок Coca Cola».

Юні ужгородські футболісти упродовж попередніх відбіркових турів почергово ставали кращими у своєму місті, районі, області та вигравали зональні змагання у Хмельницьку, завоювавши таким чином право брати участь у фінальному турнірі, який відбувся на початку вересня поблизу Києва.

Поступившись у підгрупі своїм суперникам з Іллічівська Одеської області, Києва, Сум у рівні боротьбі з мінімальними рахунками, наші земляки не потрапили до першої трійки, хоч за рівнем продемонстрованої гри, самовіддачі цілком могли претендувати й на найвищі місця. Та все ж, потрапляння до вісімки найсильніших юнацьких футбольних команд України з понад восьми тисяч колективів, які цього річ вели боротьбу у престижних змаганнях, неабиякий успіх ужгородців.

Усі вісім фіналістів головного всеукраїнського турніру серед юних футболістів 12—14 років отримали комплекти чудової ігрової форми, футбольні м’ячі. Різноманітні призи та відзнаки з рук першого віце-президента голови Федерації футболу України Анатолія Попова, легендарних у минулому гравців київського «Динамо» Андрія Біби та Володимира Трошкіна.

До речі, юні закарпатці здійснили й екскурсію по визначних місцях столиці, а також побували на легендарному стадіоні «Динамо», у його музеї, прес-центрі, фан-клубі, де теж отримали сувеніри та подарунки з емблемою клубу.

Нагородженню фіналістів змагань передувала цікава спортивно-культурна програма.

Сфотографувавшись з видатними гостями українського футболу, юні спортсмени у хорошому настрою та з почуттям виконаного обов’язку поїхали до рідного краю, де вже найближчим часом візьмуть участь у нових змаганнях, черговій першості області з футболу своєї вікової категорії.

Склад команди, яка захищала спортивну честь ЗОШ № 19 і увійшла до вісімки кращих в Україні: Микола Баб’як, Сергій Гумен, Станіслав Кузьма, Валентин Павлик, Андрій Іонін, Владислав Іонін, Назар Зінчук, Василь Качаєв, Володимир Качаєв, Максим Повханич, Сергій Тичак,Віктор Батрин, Антон Бідзіля, Олександр Кобеляш, Станіслав П’янков.
Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1050 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: