Головна » Усі публікації » у світі » Юні закарпатці грають на турнірі в Італії (ФОТО)
21:01
Юні закарпатці грають на турнірі в Італії (ФОТО)
Сьогодні, 13 лютого, в італійському містечку Галіполлі стартував міжнародний юнацький турнір, в якому беруть участь закарпатські футболісти.

Сьогодні, 13 лютого, в італійському містечку Галіполлі стартував міжнародний юнацький турнір, в якому беруть участь і закарпатські футболісти.

На Апеннінах стартував вже дванадцятий кубок Санта-Марія-ді-Леука, який проходить в Галіполлі та близьких до нього містечках. В змаганнях беруть участь гравці 2002 року народження. Змагання пройдуть з 12 по 17 лютого на 16 ігрових полях: Галліполі, Санта-Марія-ді-Леука, Ракале, Отранто, Коллепассо, Сольяно, Кавур, Поджіардо, Калімера, Таурізано, Леквіль, Сан-Донато, Тавіано та Касарано. Турнір організований АСД Капо ді Леука. Останнім переможцем став Наполі, який у фіналі лише в серії пенальті переграв Манчестер Сіті, а сам матч транслювався на RaiSport2.

Цей захід проходить згідно регламенту Федерації футболу Італії, у співпраці з молодіжним та шкільним комітетом з футболу, італійською секцією асоціації арбітрів Касарано, асоціацією італійських футболістів, італійською асоціацією тренерів, Федерацією спортивної медицини. Бу

ли запрошені спостерігачі професійних команд серії А, В, С і національних аматорських клубів. Ось декілька хлопців, які колсиь бігали на полях перлини Іонічного моря, Галліполі, маяку двох морів, Санта-Марія-ді-Леука: Марко Д’Алессандро, Федеріко Македа, Фаусто Россі, Джузеппе Джовінко, Лібор Козак, Федеріко Мендікіно, Дейлі Блінд, Вінченцо Каміллері, Альберто Палоскі, Крістіан Паскуато, Давіде Сантон, Крістіан Мальдіні, Джорджіо Донадоні, Філіппо Боніперті.

Зал слави: 2002 А.С. Барі - 2003 F.C. Ювентус - 2004 F.C. Ювентус - 2005 F.C. Інтер - 2006 A.C. Мілан - 2007 F.C. Інтер - 2009 A.C. Мілан - 2011 F.C. Інтер - 2012 F.C. Інтер - 2013 A.C. Мілан - 2014 Наполі.

Напередодні капітани українських команд та пітерського "Зеніта" провели флеш-акцію "НІ ВІЙНІ УКРАЇНИ З РОСІЄЮ!".

Всі 24 учасника були поділені на 6 груп:

Група 1: Айнтрахт (Франкфурт), Нік Барі, Лос Аромос (Аргентина), Остіамаре.
Група 2: Мілан, Хельсінкі Юнайтед, Тор Тре Тесте (Рим), Капо ді Леука.
Група 3: Ювентус, Пантанеллі Сіракуза, ДЮФК Сільце, Галіполлі.
Група 4: Наполі, Прато, Євроспорт Бріндісі, Тарас Таранто.
Група 5: Торіно, Удінезе, Ужгород, Сант’Аньєло.
Група 6: Інтер, Зеніт, Нуорезе, Капуа.

Першими з наших земляків на поле вийшли хлопці з Іршавщини, які зуміли стартувати з перемоги над господарями турніру Галіполлі – 1:0. Гол на початку другого тайму з подачі Тараса Глеби, який перед цим пройшов двох центральних захисників суперника, потужним ударом в дев'ятку забив Іван Глушко-старший. Сілецькі футболісти за весь матч двічі поцілили в рамку воріт суперника і один удар вирішив долю поєдинку. У італійців лише один із шести пострілів виявився точним, але не результативним.

Команда Білана грала в такому складі: Ігор Боднар, Віталій Кузьма, Ярослав Маланка, Віталій Король, Іван Глушко (ст.),Іван Пап, Василь Булеза, Іван Станкович, Едгар Віннер, Дмитро Глеба, Станіслав Чакавий. На заміну вийшли: Тарас Глеба, Іван Глушко (мол.), Іван Туріна, Антон Феєр.

В іншому поєдинку групи юні гравці туринського "Ювентуса" розгромили своїх сицилійських однолітків з "Пантанеллі Сіракуза" - 4:0.

Саме з "б'янко-нері" доведеться провести наступний матч нашим хлопцям завтра в суботу на комунальному стадіоні містечка Калімера. Початок гри в 11:30.

Ужгородці в першому матчі проти туринців зазнали нищівної поразки 6:0. Гравці Торіно забило в кожному з таймів по три голи: Тесіо, Куа, Новеллі та хет-рик Морра Біна. Хоч територіальна перевага була на нашій стороні та втілити її у хоча б удари по воротам нашим хлопцям не вдалося. Італійці ж всі свої удари в площину воріт реалізовували зі стопроцентною ефективністю. А за п’ять хвилин до завершення матчу наші залишились у меншості, вилучення заробив Работишин, після чого наші дістали останні два гола.

Ужгород виступав в наступному складі: Дзьоф, Кашка, Шахарда, Ганич, Тимканич, Михалко, Федак, Коваль, Мердеєв, Работишин, Маркович, Катона, Ердевді.

В іншому матчі групи Сант’Аньєло лише в додатковий час звело гру з Удінезе внічию. Ужгородці завтра зіграють з «зебрами» в 11.30 на стадіоні Сан Донато.

Тарас Галушка





Категорія: у світі | Переглядів: 1192 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: