Головна » Усі публікації » в Україні » Юні закарпатки у складі збірної України
20:38
Юні закарпатки у складі збірної України
Пропонуємо Вам ознайомитись з виступами наших землячок, які зараз захищають кольори жіночої збірної України різних вікових груп.

Пропонуємо Вам ознайомитись з виступами наших землячок, які зараз захищають кольори національної жіночої збірної України різних вікових груп.

Вже не одного разу ми згадували про ужгородку Анастасію Сірмай, яка є гравцем основи жіночої збірної України WU-19. Зараз Настя, на клубному рівні, виступає у складі «Житлобуд-2» Харків. У Зимовій першості України вона завоювала бронзу у складі харківянок.

На початку квітня наша збірна прийняла участь у матчах еліт-раунду чемпіонату Європи 2015, що проходили у Німеччині. В першій грі українки мінімально поступилися Бельгії. Сірмай провела на полі всі 90 хвилин, не використавши декілька нагод для голу. У другому матчі, з господарками турніру, наша збірна зазнала нищівної поразки - 9:0. Ананстасія знову в основі. У заключній грі групового етапу Україна, з Сірмай у стартовому складі, знову поступилася, на цей раз одноліткам з Шотландії - 3:0.

Таким чином, посівши четверту сходинку у групі 5, збірна України завершила свої виступи у кваліфікації ЧЄ-2015. Переможцем нашого квартету стала збірна Німеччини, яка в останньому матчі здолала команду Бельгії – 3:1.

З 21 по 25 квітня 2015 року жіноча збірна України WU–19 прийме участь у турнірі розвитку УЄФА, який відбудеться у Каунасі, Литві. Суперниками наших дівчат виступлять збірні Литви, Латвії та Фарерських островів.

Ще однієї представницею Закарпаття у команді кращих футболісток країни є Надія Куніна, яка, за інформацією наших читачів, є уродженкою Страбичова (Мукачівський район). У чемпіонаті України Надія грає за чернігівський "Спартак" WU-17.

Починаючи з 7 квітня в місті Умань пройшов чемпіонат України серед дівчат WU-17. Протягом п'яти ігрових днів в Умані було зіграно близько чотирьох десятків матчів за участю футбольних колективів та гравців з усіх куточків нашої країни. У підсумку, "Спартак" виборов третє місце, а Куніну було визнано кращим нападником турніру.

Зараз Надія Куніна знаходиться у складі жіночої збірної України WU-17. У п’ятницю, 17 квітня національна жіноча збірна команда України WU-17 вирушить на Турнір Розвитку УЄФА, який відбудеться у столиці Естонії - Таллінні. Суперницями українок стануть збірні Естонії, Португалії та Литви.

Перший матч наша збірна проведе 18 квітня проти збірної Литви. Наступного дня підопічні Сергія Сапронова зійдуться у протистоянні із командою Португалії. І, нарешті, останній поєдинок збірної України відбудеться 21 квітня. Суперниками наших дівчат будуть господарки турніру – збірна Естонії. Усі матчі «синьо-жовтих» розпочинатимуться о 13:00 за київським часом.

На фото зверху Анастасія Сірмай №4, на фото внизу - Надія Куніна №13.

 
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 2139 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: