Головна » Усі публікації » у світі » Юний талант Лісабонського Спортинга хоче грати за збірну України
22:27
Юний талант Лісабонського Спортинга хоче грати за збірну України
Один із найперспективніших футболістів молодіжної команди Спортинга Іван Буга відмовився отримувати громадянство Португалії.

Один із найперспективніших футболістів молодіжної команди Спортинга Іван Буга відмовився отримувати громадянство Португалії, сподіваючись отримати можливість грати за Україну.

Один із найперспективніших футболістів молодіжної команди Спортинга (U-17), 16-річний український півзахисник Іван Буга отримав пропозицію від португальської федерації футболу змінити громадянство, повідомляє football.ua.

Однак Буга відповів на це відмовою, вважаючи, що незабаром буде затребуваний у себе на батьківщині.

"Я люблю Україну і, якщо моя гра зацікавить тренерів, з радістю піду у збірну моєї батьківщини. Саме тому навіть не хочу думати поки що про натуралізацію, хоча у моєї мами вже є португальське громадянство, і отримати його для мене було б не важко", - заявив молодий футболіст.

Буга додав, що буде дуже старатися якнайкраще проявити себе в лісабонської команді, причому не забуваючи, що він - українець.

Зазначимо, що Іван дебютував у молодіжній команді Спортинга 25 листопада 2012 року у гостьовому поєдинку з Карташею (один із фарм-клубів Бенфіки) і відразу ж забив гол.

Джерело

Категорія: у світі | Переглядів: 971 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: